Vallgorguina

Notícia

Tot a punt per a l’acte central d’ERC Vallgorguina

Acte Central de Campanya Municipals 2019-Esquerra Vallgorguina
Acte Central de Campanya Municipals 2019-Esquerra Vallgorguina
La presentació del programa electoral i de l’equip liderat per Magda Bes tindrà lloc el proper dissabte 18, a les 19h, a La Fàbrica

Després dels actes als barris de La Baronia i Canadà Park, Esquerra Republicana de Vallgorguina prepara el que serà l’acte central de campanya per a les eleccions municipals del proper 26 de maig.
A l’acte es presentaran les persones d’ERC Vallgorguina que integren l’equip liderat per Magda Bes, que després de dotze anys com a jutgessa de pau de Vallgorguina, afronta aquest nou repte que la pot portar al capdavant de l’alcaldia del municipi i convertir-se en la segona dona que lidera un projecte polític al poble. “Tenim un equip humà molt potent i molt il·lusionat per treballar per al poble i el seu entorn, sempre tenint en compte la participació ciutadana”, apunta Magda Bes. “Volem millorar la qualitat dels serveis a tots els barris del terme municipal de Vallgorguina i fer evolucionar tot el potencial que té el poble”, afegeix. A l’acte també es donaran a conèixer els projectes i el programa electoral, que es presenta sota el lema ‘Sembrem el futur’ i que gira entorn a sis eixos principals: la seguretat, la sostenibilitat, les inversions als barris, l’atenció a les persones, la cultura, i la transparència i participació.

L’acte comptarà també amb una part musical a càrrec de Roger Canals i Miratjazz, una banda de música dixieland i Nova Orleans. En format quartet, el grup amenitzarà la jornada amb un breu passa carrers i acabarà a La Fàbrica per oferir un petit concert als assistents, que també podran gaudir d’un pica pica i una copa de cava per acabar la festa.