Vallgorguina

Qui som


 Benvingudes i benvinguts al web d'Esquerra Republicana de Vallgorguina.


Aquest web l’hem creat amb l’ànim de procurar mantenir-vos informats de tota l’activitat cívica i política del nostre partit, tant a nivell nacional com municipal a Vallgorguina.

Des de l’Executiva Local i la Secció Local, estem treballant per tenir un municipi més just, modern i humà. Creiem que des del nostre partit podem ajudar a fer de Vallgorguina un municipi obert, participatiu, innovador i pioner, que sigui un model de municipi del país que volem.

Volen que ERC de Vallgorguina torni a ser un referent polític imprescindible del nostre municipi i per això obrim aquest nou servei per tal que la relació entre la gent implicada en el projecte d'ERC i la resta de la ciutadania sigui fluïda, clara, transparent i oberta, sense exclusions de cap mena.

Treballem per fer possible una Vallgorguina moderna i respectuosa amb el magnífic medi natural que ens envolta i que tenim molt clar que hem de preservar. Construirem des de la suma de diferents sensibilitats, que tenen en la justícia social i en l’estima pel país, la base de la seva cultura política.


El nostre principal ideari és independentista des d’un marc ideològic d’esquerres i republicà, que des de sempre han guiat aquest partit a través de la història moderna del nostre país.


Volem ser útils per a Vallgorguina i la seva gent, i per això des d’aquesta web, on hi trobareu tota la nostra activitat i les notícies transcendents que portem des del nostre partit, us animem a participar, opinar i col•laborar en fer una Vallgorguina millor, més justa i més participativa.


Salut i República ! Tenim molta feina a fer, però segur que entre totes i tots aconseguirem els nostres objectius, de comú acord, sempre!.
Imatge