Vallromanes

Qui som


El febrer de 2003 es va presentar la constitució de Més xVallromanes, un col•lectiu de persones i entitats provinents de diversos camps socials, cívics i polítics desencisats pel marc polític del moment.
Esquerra Republicana, associació membre de Més x Vallromanes ha coincidit plenament en els objectius “de protecció del medi natural de Vallromanes, de cura del serveis públics, de representació veïnal i ciutadana, de cultura i d’entendre la política regida per les necessitats reals de la població”.

Esquerra Republicana existeix al municipi des de les eleccions de l’any 1995, i ha exercit la seva tasca, al govern o a l’oposició, des d’aquell any, sola o amb l’entitat Opció per Vallromanes.

És al 2004, però, que la força que ha donat a la gent d’Esquerra el pas pel govern municipal i el suport rebut a partir de la moció de censura promoguda per CiU i PSC, que s’ha constituït i presentat a la ciutadania la Secció Local d’ERC a Vallromanes.

En aquesta nova fase que s’ha iniciat aquest mes de març, hi ha dos instruments nous: un local social, a la plaça de l’Església, 3 (al costat de l’Ajuntament), lloc de reunió que sou convidats a utilitzar, i el web que avui us presentem.


Posem a la vostra disposició el web del grup municipal de Més xVallromanes-ERC i de la Secció Local d’ERC a Vallromanes, per tal que qui ho desitgi pugui obtenir, entre altres coses:

* notícies d’actualitat de la vida municipal, tant de la derivada de l’acció o inacció del govern com d’allò que passa a Vallromanes i que pensem que us pot interessar.

* espai perquè les entitats anunciïn o facin la crònica de les seves activitats.

* material editat o publicat al llarg d’aquests darrers mesos, tant de l’anterior mandat, en què ERC, juntament amb Opció per Vallromanes, eren a l’oposició, com del present mandat municipal, al govern i a l’oposició després de la moció de censura promoguda per CiU i PSC.

* agenda de fets organitzats per la gent de MxV i d’ERC o d’altres d’interès local.

* enllaços a altres pàgines web, interessants pels seu contingut local o d’informació general.

* recull de premsa, local i comarcal, en què Vallromanes o els seus personatges públics sigui centre d’actualitat.

Les persones que treballem en aquesta nova eina de comunicació local esperem i desitgem que us serveixi per obtenir informació actualitzada i veraç de l’actualitat del municipi.

Tot i això, l’opinió serà benvinguda, i és per això que posem a la vostra disposició una bústia de comentaris i d’opinió que, sempre que respecti els principis bàsics del respecte, gestionarem perquè arribi a la resta de lectors.

Benvinguts al nostre web.

Més x Vallromanes
Esquerra Republicana de Catalunya
Imatge