Valls

Notícia

‘L’aposta de Comerç i Turisme per les fires i els esdeveniments promocionals ajuden a rellançar l’economia local de Valls’

La recent edició del Music Valls Va de Vins va tornar a ser un èxit.
La recent edició del Music Valls Va de Vins va tornar a ser un èxit.
La secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Valls posa en valor l’impuls que des de la Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls s’està donant a les fires i els esdeveniments de promoció de la ciutat, que es van consolidant i fins i tot ampliant any rere any amb “uns resultats excel·lents de participació ciutadana” i amb “un ampli ressò mediàtic en el nostre territori”, que situen Valls com a “punt de referència al Camp de Tarragona en aquest tipus de certàmens que ajuden a rellançar l’economia local”, segons el president local d’ERC Valls, Andreu Garcia.
 
La recent celebració del Music Valls Va de Vins i, anteriorment, la primera edició de la Favatada, dos esdeveniments gastronòmics i culturals de molta participació, demostren la vitalitat del sector turístic i comercial de la ciutat i la “feina continuada que es fa des de Comerç i Turisme per atreure visitants i, per tant, fer venir a la ciutat a potencials clients de la nostra oferta local de productes i serveis”, afirma Garcia. Des de la regidoria, “s’està posicionant la ciutat de Valls com a referent de la gastronomia popular”.
 
La inversió municipal en fires i esdeveniments promocionals com el Music Valls Va de Vins, la Favatada, el Barri en Flor o la propera edició del Valls Viu la Moda ha anat en augment de manera exponencial des del 2015 fins enguany. La regidoria que dirigeix Òscar Peris fa “una clara aposta per conjugar el comerç, la restauració i els atractius turístics locals amb la incorporació de propostes innovadores i la consolidació d’aquelles que cada any tenen una gran acceptació popular”.
 
El model de ciutat republicana que defensa ERC Valls passa necessàriament per la promoció i la protecció de tota la nostra oferta comercial i turística de km 0. Amb aquests tipus de fires, Valls es posiciona entre les ciutats capdavanteres del seu entorn més proper i aconsegueix atreure nous visitants i compradors, alhora que fa la ciutat més atractiva i oberta a tothom.