Valls

Notícia

ERC Alt Camp presenta llistes en 14 municipis amb l'objectiu d'assolir la major representació de la democràcia

El Sopar de la República es va fer a la Masia Bou.
El Sopar de la República es va fer a la Masia Bou.
Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Valls i l’Alt Camp va celebrar, divendres a la nit, el Sopar de la República a la Masia Bou de Valls amb l'assistència de 120 persones. Enguany, donada la proximitat de les eleccions municipals del 26 de maig, s’hi van presentar les 14 llistes que Esquerra farà a la comarca, tot i que no se'n descarta alguna més en els propers dies. L'acte va servir per esperonar la militància davant del doble repte electoral de les properes setmanes, les espanyoles del 28 d'abril i les municipals del 26 de maig. L'objectiu és assolir la major representació des de l'arribada de la democràcia a l'Alt Camp.

La trobada de la militància i els amics i simpatitzants de la formació va començar amb l'homenatge a Josep Maria Climent, històric militant vallenc que va morir l’any passat. El president local d'ERC a Valls, Andreu Garcia, i els familiars de Climent van protagonitzar el moment més emotiu de la nit amb les seves paraules de record.Després del sopar, el president comarcal, Josep Maria Pallàs, va presentar una a una les 14 persones que encapçalen les llistes d'ERC-Acord Municipal a l'Alt Camp. Són aquestes: 
 
 Alcaldable i poble
Dolors Palma Raposo, Aiguamúrcia
Josep Maria Flores Juanpere, Alcover
Xavier Rius García, Bràfim
Natàlia Targa Canela, Cabra del Camp
Josep Maria Canela Cunillera, el Pla de Santa Maria
Ceferino Llaves Cuenca, el Pont d'Armentera
Marc Bigordà Prió, els Garidells
Francesc Xavier Pagès Alonso, Mont-ral
David Baraldés Cirera, Puigpelat
Jordi Pijoan Parellada, Querol
Laia Coll Martínez, Rodonyà
Antoni Vargas Espinosa, Vallmoll
Jordi Cartanyà Benet, Valls
Laia Pié Dols, Vilabella
La trobada va comptar amb uns convidats molt especials, el periodista Sergi Sol, autor del llibre 'Fins que siguem lliures', Maxi Calero, de Free Junqueras, i el cantautor Pep Picas, que també van intervenir. També hi van assistir membres de Compromís per Valls, que han arribat a un acord per anar junts a les municipals amb ERC Valls. El diputat i candidat al Congrés per Tarragona, Jordi Salvador, va cloure la vetllada amb unes paraules per encoratjar la militància i totes les persones que es presenten a llistes a l'Alt Camp.