Valls

Notícia

Esquerra Republicana Valls i Compromís per Valls realitzen un acte de suport de la candidatura per a les municipals amb representants del teixit social de Valls

Les dues formacions han escenificat el seu acord per concórrer junts a les eleccions del 26M reunint-se amb els vallencs i les vallenques que donen suport explícit a la candidatura.
Esquerra Republicana Valls i Compromís per Valls han realitzat aquest acte poques hores abans que comenci la campanya electoral per a les eleccions municipals.
 
Esquerra Republicana Valls i Compromís per Valls han realitzat, aquest vespre, un acte de suport de la candidatura conjunta amb la qual concorren a les eleccions municipals d’aquest proper 26 de maig.
Ambdues formacions han volgut aprofitar l’impuls dels resultats de les eleccions espanyoles del passat 28 d’abril per fer aquest acte, en el qual representants del teixit social de la ciutat han volgut donar suport a la candidatura.
L’acte, que ha tingut lloc al Pati de Valls, ha sigut conduït per Jordi Gabàs, qui havia sigut primer secretari de l’executiva del PSC de Valls i que ha llegit el manifest de suport. Gabàs ha destacat que les persones que s’han reunit per fer aquest gest públic són provinents “de diferents àmbits professionals i amb experiències vitals diverses, com les que configuren aquesta llista”, però que tenen la “convicció” que aquesta candidatura és una candidatura guanyadora i “preparada per liderar les polítiques municipals dels propers anys posant al centre l’atenció a les persones”. En aquest sentit, Gabàs ha explicat que l’equip d’Esquerra Republicana Valls i Compromís per Valls “estan posant les bases per construir el futur de Valls, un futur que serà el dels nostres fills i néts”.
Jordi Cartanyà, l’alcaldable, també ha intervingut en l’acte i ha assenyalat que “el nostre projecte és un projecte compartit que, amb la generositat, honestedat i entusiasme de tots, busca la complicitat i la participació de tots els vallencs i les vallenques”.
En aquest sentit, Cartanyà ha afegit que el projecte d’Esquerra Republicana Valls i Compromís per Valls està pensat de manera que tothom hi tingui cabuda i hi pugui dir la seva: “volem fer efectiu un canvi de rumb de la ciutat tenint en compte totes les opinions, escoltant totes les propostes, posant l’atenció als problemes reals de la gent. Estant per tots”.
Finalment, Cartanyà ha esperonat el seu equip i les persones que fan confiança al projecte pel futur de Valls a seguir treballant per guanyar l’alcaldia el 26 de maig.