Valls

Totes les opinions

Jordi Cartanyà, primer tinent d'alcalde i regidor de Benestar Social i d'Habitatge de l'Ajuntament de Valls.

Agafem aire fresc i reprenem el rumb

Jordi Cartanyà.

NOU GOVERN   Feia mesos que a Esquerra Republicana de Catalunya reclamàvem que es formés Govern. Per fer fora el 155, per fer-nos més forts, per ajudar la gent, per eixamplar la base i tirar endavant la República. Dèiem i diem que cal treballar des del Govern, el Parlament i els ajuntaments per esdevenir una societat moderna i capdavantera, una societat que encari conjuntament els reptes del futur.

Marc Moncunill, secretari de Comunicació d'ERC Camp de Tarragona.

Fem un clam a la llibertat

Marc Moncunill.

El pròxim dissabte 26 de maig seré al concert per la Llibertat del Camp de Tarragona al Parc de Sant Jordi de Reus. No hi aniré tan sols per solidaritat amb els presos i els exiliats polítics sinó per dignitat, per seguir donant suport a les decisions i actes que van emprendre i que els han dut a prendre la dura decisió de marxar de casa seva. O els han reclòs injustament lluny de les seves famílies.

Jordi Cartanyà, primer tinent d'alcalde i regidor de Benestar Social i d'Habitatge de l'Ajuntament de Valls.

Una nova manera de servir la societat

Jordi Cartanyà.

BALANÇ   A finals d'abril i principis de maig, és el temps en el qual les empreses i corporacions donen compte dels resultats del darrer any. També des dels departaments de l'Ajuntament presentem les memòries de la feina feta. No tenen el ressò mediàtic de les juntes d'accionistes de multinacionals, on donen xifres econòmiques del que han guanyat, davant la indignació de tanta gent que veu que a la seva butxaca hi segueix tenint el mateix.

Magda Jové, membre de l’executiva local.

Una obsessió malaltissa

Magda Jové.

Un acarnissament sense límits és el que ve patint l’escola catalana per part de l’Estat espanyol en les diferents versions: mitjans de comunicació, partits i líders politics, diputats, ministres, societat civil catalana, és a dir,  una persecució institucionalitzada que s’ha convertit amb un objectiu d’Estat. El model lingüístic és la caixa dels trons al que consideren com una eina d’adoctrinament.

Jordi Cartanyà, primer tinent d'alcalde i regidor de Benestar Social i d'Habitatge de l'Ajuntament de Valls.

Regressió o República? Tu tries

Jordi Cartanyà.

MANADA   Amb la sentència de la Manada, hem tingut una mostra més de la manca de qualitat del sistema judicial espanyol. I les mostres de rebuig han estat unànimes entre els ciutadans que tenen com a valor la democràcia i la justícia imparcial. Valors que darrerament estan més que en entredit al Regne d'Espanya. Malauradament però, encara són molts els qui no veuen cap a on deriven els que governen actualment sota la tutela de M.

Dolors Palma, regidora de Tots Som Aiguamúrcia-AM.

Tant de bo tot fos tan fàcil

Dolors Palma.

Aquest Sant Jordi he conegut en Marc. Un jove independentista que s’ha trobat  en la tessitura d’haver de comprar roses per primer cop. Sembla que es va decidir per comprar una de vermella per la mare i una de groga per... una afortunada.  Explicava contrariat que no entenia per què la rosa groga li havia costat la meitat més que la vermella si no contribuïa a la caixa solidària. “S’aprofiten de tot”, va concloure.

Jordi Cartanyà, primer tinent d'alcalde i regidor de Benestar Social i d'Habitatge de l'Ajuntament de Valls.

Crema hidratant per a la setmana groga

Jordi Cartanyà.

GROC L'obsessió dels aplicadors del 155 amb el color groc ha arribat a uns límits malaltissos. La darrera requisada de samarretes, bufandes, cartells i xiulets a la final de la copa del Rei és una mostra de fins on estan disposats a arribar els governants de l'Estat espanyol. El ridícul monumental de policies fent treure samarretes grogues a uns afeccionats que van a veure un partit de futbol, sota l'argument que poden ser generadores de violència, és un peatge que els màxims responsables del PP, PSOE i C'S estan disposats a pagar.

Francesc Xavier Pagès, alcalde de Mont-ral.

Persistir, persistir i persistir

Francesc Xavier Pagès.

Aquest és el missatge que m'arriba més fort des d'Estremera. Un dels missatges de l'Oriol Junqueres que més tinc en conta a l'hora de fer política, sigui municipal, sigui personal. Crec entendre que amb l'esforç de persistir aconseguim no deixar de fer el que necessiten els nostres veïns, no distreure's amb les embranzides contra el nostre país i els nostres polítics de l'Estat Espanyol. Però, cal no deixar de manifestar el nostre desacord per aquestes persecucions, i continuar doncs, fent país, amb la mirada constant en la república fins que sigui efectiva del tot.

Jordi Cartanyà, primer tinent d'alcalde i regidor de Benestar Social i d'Habitatge de l'Ajuntament de Valls.

Renuncio al títol de Roland Garros

Tot sembla indicar que la tómbola de màsters i títols acadèmics, forjada per les complicitats polítiques de la capital del Reino, s'ha posat al descobert. Un es pregunta fins on arriba l'immoralitat i l'ètica d'aquests personatges que falsegen els seus currículums. Si ja es greu que hom falsegi els seus estudis o n'obtingui de fraudulents, el més sorprenent per mi és l'impunitat amb que es tolera.