Valls

Totes les opinions

portaveu del grup municipal d'ERC i CxV a l'Ajuntament de Valls

Festa Major i solstici d’estiu

Arriba el solstici d’estiu i, a Valls, com en moltes altres ciutats, els carrers i places s’omplen de gent que surt a gaudir del bon temps passejant pels indrets que ofereixen una millor ombra, les terrasses dels bars i restaurants no donen l’abast servint refrescos, les geladeries fan les delícies dels més llaminers amb els gelats de tota la vida o proposant nous gustos i les pastisseries van a contrarellotge per servir totes les coques tradicionals de Sant Joan per a les celebracions familiars.

JORDI CARTANYÀ, PRIMER TINENT D'ALCALDE I REGIDOR DE BENESTAR SOCIAL I D'HABITATGE EN FUNCIONS DE L'AJUNTAMENT DE VALLS

Els nous ajuntaments i la sentència del judici

Demà es constitueixen formalment els nous ajuntaments. És un dia important perquè la configuració del ple municipal és el resultat de la voluntat de la ciutadania que el passat 26 de maig va exercir el seu dret a vot. Els vallencs i les vallenques van decidir com volen que estigui governada la ciutat. I, els grups municipals hem d’estar a l’alçada de la decisió de la ciutadania. Dissabte doncs, encetem una nova legislatura i ho farem amb una barreja de sensacions i emocions.

JORDI CARTANYÀ, PRIMER TINENT D'ALCALDE I REGIDOR DE BENESTAR SOCIAL I D'HABITATGE DE L'AJUNTAMENT DE VALLS

Condemnats abans del judici

Rebel·lió. La Fiscalia de l’Estat defensa, encara ara, l’acusació per rebel·lió dels presos polítics i les preses polítiques. No és cap novetat, des que va començar el judici de la vergonya el passat mes de febrer, tots i totes hem sigut testimonis, setmana rere setmana, de la gran ignomínia amb la qual se’ls ha tractat. Els presos polítics i les preses polítiques han vist vulnerats tots els seus drets des del minut zero.

JORDI CARTANYÀ, PRIMER TINENT D'ALCALDE I REGIDOR DE BENESTAR SOCIAL I D'HABITATGE DE L'AJUNTAMENT DE VALLS

Passades les eleccions

Diumenge passat vam tancar un cicle electoral en el qual la ciutadania ha estat cridada a escollir el nou govern de l’Estat espanyol, els representants europeus i els governs municipals. Hem votat fins a tres cops en un mes de diferència. I ja en tenim els resultats. Deixeu-me que avui em centri, sobretot,  a parlar dels resultats electorals a les eleccions municipals, que són les que ens toquen més a prop perquè són les que decideixen l’alcalde i el govern de la ciutat i des d’on es poden fer les polítiques públiques de tu a tu.

JORDI CARTANYÀ, PRIMER TINENT D'ALCALDE I REGIDOR DE BENESTAR SOCIAL I D'HABITATGE DE L'AJUNTAMENT DE VALLS

Feu-nos confiança

Avui s’acaben quinze dies intensos de campanya electoral per a les eleccions municipals del 26 de maig, però fa molt més temps que Esquerra Republicana Valls i Compromís per Valls treballem per bastir un projecte de ciutat de present i futur engrescador i realista, en el qual tothom s’hi senti interpel·lat. Us hem escoltat: hem organitzat les trobades sectorials per embastar el programa, que s’ha fet amb la col·laboració de molta gent  i que podeu consultar a: www.

Jordi Cartanyà, primer tinent d'alcalde i regidor de Benestar Social i d'Habitatge de l'Ajuntament de Valls.

Els nostres projectes

Jordi Cartanyà, amb el seu equip, dimecres passat. Foto: José C. León.

Dimecres, Esquerra Republicana Valls i Compromís per Valls vam celebrar l’acte central de campanya al Pati amb el Joan Tardà i el Joan Josep Nuet i també amb la Raquel Sans. Hi vau poder escoltar les propostes que tenim per fer la ciutat del futur i que farem realitat amb la vostra col·laboració, amb la vostra complicitat. Però, com ho farem? Ja fa setmanes que us ho anem explicant. No fem volar coloms: tenim projectes concrets per tornar a fer bategar la ciutat.

JORDI CARTANYÀ BENET, PRIMER TINENT D'ALCALDE I REGIDOR DE BENESTAR SOCIAL I D'HABITATGE DE L'AJUNTAMENT DE VALLS

Estem per tu

Hi ha un proverbi que diu: ‘Si vols arribar primer, corre tot sol. Si vols arribar lluny, camina acompanyat'. I, això, precisament, és el que volem Esquerra Republicana Valls i Compromís per Valls. La ciutat que ens imaginem no la podem dissenyar sols, però és que tampoc ho volem. Ens agradaria tenir la complicitat de tots els vallencs i totes les vallenques per fer gran aquesta ciutat que ens estimem i que ens la imaginem dinàmica, moderna, transformadora.

JORDI CARTANYÀ BENET, PRIMER TINENT D'ALCALDE I REGIDOR DE BENESTAR SOCIAL I D'HABITATGE DE L'AJUNTAMENT DE VALLS

Guanyar, guanyar i guanyar!

Els resultats electorals del 28A han sigut més que positius per Esquerra Republicana. Hem guanyat les eleccions espanyoles a Catalunya. Us adoneu del que això significa? Un partit independentista és primera força per anar a Madrid a seguir reivindicant els nostres drets i llibertats, la independència, la república catalana que volem. 1.015.355 gràcies! Gràcies per confiar en Esquerra Republicana, per sumar-vos i acompanyar-nos en aquest projecte, per tenyir de groc tot Catalunya.

JORDI CARTANYÀ BENET, PRIMER TINENT D'ALCALDE I REGIDOR DE BENESTAR SOCIAL I D'HABITATGE DE L'AJUNTAMENT DE VALLS

Aquest 28A votem per guanyar

Avui tanquem la campanya electoral de les eleccions espanyoles. D’aquí a dos dies, els catalans i les catalanes tornarem a exercir el nostre dret a votar i ho hem de fer amb la lògica i la coherència que requereix una contesa electoral. No és propi d’un estat que vol ser democràtic que tinguem els nostres líders polítics a la presó o a l’exili només perquè l’1O complissin el mandat del poble i posessin les urnes per votar, en referèndum, la independència de Catalunya.