Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Totes les notícies


Cartell Parlem de Turisme Petit

Parlem de turisme, propera xerrada

Amb Eduard Cuscó, i representants de diferents entitats del municipi. L'acte tindrà lloc el proper divendres dia 25 de gener de 2019, a les 19:30 hores, a la Sala Ferrer Malet, de la Casa de Cultura de l'Hospitalet de l'Infant.

Diada2018

El catalanisme "bo" només és el del PSC.

En el discurs de l'alcalde socialista hem pogut escoltar-hi una crida al diàleg i a l'apropament de postures en el xoc que s'ha anat produint els últims anys. Però també hi hem vist una crítica tant a la judicialització de la política com a l'arrencada cap al davant del Govern de Catalunya. Sembla que el PSC no sigui conscient de la voluntat popular i majoritària de les catalanes i catalans, sembla que no recordin que tenim presos i exiliats per complir un mandat democràtic i hem pogut veure un discurs partidista on, segons sembla, l'única sortida bona a l'encallament sigui la del PSC.  Tot i que encara no ens han explicat com pensen treure els presos de les presons (si es que ho volen fer) ni com canalitzar la voluntat de fer una República dels milions d'independentistes Catalans. L'onze de setembre ha estat i serà una data de reivindicació de les llibertats nacionals, on cadascú és ben lliure d'exigir el que vulgui i com vulgui, però lamentem que un alcalde (de tots i totes) s'expressi en clau de partit polític en la Diada Nacional. La gent d’Esquerra Republicana seguirem sortint al carrer juntament amb tot l’independentisme fins a aconseguir una república Catalana; enguany ben orgullosos de la gran mobilització de la gent del nostre municipi, omplint 4 autobusos cap a la gran manifestació de Barcelona.

vot

Informació relativa al vot estranger per les properes eleccions municipals 2019

L'Oficina del cens electoral ja ha establert els terminis per a realitzar la inscripció de les persones estrangeres residents a l'estal espanyol amb el dret de vot reconegut. Concretament:  -les persones residents nacionals de la UE-28: poden fer la inscripció en qualsevol moment fins al 30 de desembre de 2018, tant per les eleccions municipals com europees. Si ja s'han inscrit anteriorment no cal que ho tornin a fer, però es recomana consultar la seva inclusió en el cens electoral.  -les persones residents nacionals dels estats no comunitaris amb acords de reciprocitat (Bolívia, Cap Verd, Xile, Colòmbia, Corea, Equador, Islàndia, Nova Zelanda, Paraguai, Perú, i Trinitat i Tobago): amb 5 anys de residència regular en el moment de la inscripció i per les eleccions locals, poden realitzar la mateixa des de l'1 de desembre de 2018 fins al 15 de gener de 2019. L'han de realitzar en tot cas, encara que ja hagin votat en el passat a les eleccions locals. -residents nacionals de Noruega: han de fer la inscripció de l'1 de desembre de 2018 fins al 15 de gener de 2019, i complir 3 anys de residència legal en el moment de la votació (no de la inscripció), per a eleccions locals.

Aprovada la Moció per crear un AGENT de CIVISME

Al Ple del passat 21 de juny de 2018 es va aprovar la Moció presentada pel Grup Municipal d'Esquerra Republicana de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant per la creació d'un Agent de Civisme al nostre Municipi. La Moció va comptar amb els vots a favor d'ERC i PdeCAT i l'abstenció del PSC, FIC i PP. Podeu veure com es va desenvolupar aquests punt del Ple al següent vídeo de la TVV:  https://youtu.be/YDD936Dg67I?t=51m43s

Ple de l'Ajuntament

Moció per crear un AGENT de CIVISME - Ple 21/06/2018

Al proper ple de l'ajuntament presentem una moció per crear un AGENT de CIVISME, que tindrà tasques informatives i de proximitat amb la ciutadania. Volem un civisme actiu i en valor, volem donar més importància al respecte pel nostre entorn urbà i natural, creiem en una convivència ciutadana basada en el respecte mutu i creiem que el cuidat del nostre municipi és cosa de tots.