Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Totes les notícies


vot

Informació relativa al vot estranger per les properes eleccions municipals 2019

L'Oficina del cens electoral ja ha establert els terminis per a realitzar la inscripció de les persones estrangeres residents a l'estal espanyol amb el dret de vot reconegut. Concretament:  -les persones residents nacionals de la UE-28: poden fer la inscripció en qualsevol moment fins al 30 de desembre de 2018, tant per les eleccions municipals com europees. Si ja s'han inscrit anteriorment no cal que ho tornin a fer, però es recomana consultar la seva inclusió en el cens electoral.  -les persones residents nacionals dels estats no comunitaris amb acords de reciprocitat (Bolívia, Cap Verd, Xile, Colòmbia, Corea, Equador, Islàndia, Nova Zelanda, Paraguai, Perú, i Trinitat i Tobago): amb 5 anys de residència regular en el moment de la inscripció i per les eleccions locals, poden realitzar la mateixa des de l'1 de desembre de 2018 fins al 15 de gener de 2019. L'han de realitzar en tot cas, encara que ja hagin votat en el passat a les eleccions locals. -residents nacionals de Noruega: han de fer la inscripció de l'1 de desembre de 2018 fins al 15 de gener de 2019, i complir 3 anys de residència legal en el moment de la votació (no de la inscripció), per a eleccions locals.

Aprovada la Moció per crear un AGENT de CIVISME

Al Ple del passat 21 de juny de 2018 es va aprovar la Moció presentada pel Grup Municipal d'Esquerra Republicana de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant per la creació d'un Agent de Civisme al nostre Municipi. La Moció va comptar amb els vots a favor d'ERC i PdeCAT i l'abstenció del PSC, FIC i PP. Podeu veure com es va desenvolupar aquests punt del Ple al següent vídeo de la TVV:  https://youtu.be/YDD936Dg67I?t=51m43s

Ple de l'Ajuntament

Moció per crear un AGENT de CIVISME - Ple 21/06/2018

Al proper ple de l'ajuntament presentem una moció per crear un AGENT de CIVISME, que tindrà tasques informatives i de proximitat amb la ciutadania. Volem un civisme actiu i en valor, volem donar més importància al respecte pel nostre entorn urbà i natural, creiem en una convivència ciutadana basada en el respecte mutu i creiem que el cuidat del nostre municipi és cosa de tots.