Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Totes les opinions

Grup Municipal

Resum del Ple del dia 21 de juny de 2018

Punts més destacats: - Moció del PSC per la universalitat de la sanitat i resoldre les mancances en serveis sanitaris al nostre municipi. En aquesta moció s'hi esmenta l'incompliment de la Generalitat de Catalunya amb els compromisos de les llistes d'espera; tot i que aquest punt s'ha retirat en l'últim moment, des d'Esquerra volem recordar que s'atenen el 95% dels pacients dins el termini previst, s'han reduït llistes d'espera en 26 dies i hi ha 1019 pacients menys a la cua; tot això gràcies al Conseller Toni Comín.

Grup Municipal

El resum del Ple del 25 d'abril de 2018

Esquerra presenta dues mocions: Una per demanar un element recordatori pels fets del primer d'octubre de 2017 al nostre municipi. Volem que es reconegui la valentia i la capacitat d'organització de la gent aquell dia, reafirmant-nos en la condemna a la violència i expressar el nostre suport a resoldre diferències per la via democràtica, amb votacions. Amb el vot contrari del PP i del PSC (argumentant que és un fet massa recent i que es vol esperar a la finalització per tenir perspectiva històrica) la proposta no s'ha aprovat.

Grup Municipal

El resum del Ple dia 28 de febrer de 2018

Resum del Ple del dia 28 de febrer - S'aprova la modificació de les subvencions per la residència i els centres de dia - S'aprova moció del Consell Comarcal per garantir el sistema de pensions - S'aprova moció del PDeCat per demanar un estudi de transports i mobilitat al municipi. L'equip de govern diu que esperarà a la posada en funcionament de la nova estació de tren, previsiblement després de l'estiu.