Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Qui som

Benvolgut amic, benvolguda amiga

Gràcies per visitar el web d'Esquerra Republicana de Catalunya de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, un espai de trobada sobre el seguiment de l'actualitat informativa local i d'informació del nostre partit tant a nivell local com nacional.

En el web trobaràs les notícies que es vagin produïnt a nivell polític, així com els documents bàsics (mocions, al.legacions, preguntes, precs,...) que el Grup Municipal d'ERC vagi formulant a l'Ajuntament o les activitats que organitzi la secció local (xerrades, col.loquis, sortides culturals,...).

També podràs trobar un espai on puguis consultar el butlletí digital 2.0. Finalment disposes dels enllaços cap a les xarxes socials on ERC Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant també està present, com són facebook, twitter, instagram, YouTube,...

T'aninem a visitar aquesta eina, per així conèixer amb més profunditat les idees sobre les que es fonamenta el projecte polític local i nacional d'Esquerra i puguis col.laborar de primera mà en la construcció d'un nou país.

Salut i República!!!