Vic

Notícia

Esquerra Vic condemna les declaracions del regidor Anglada de la PxC

Arran de les declaracions mitjançant el seu compte a twitter del Sr. Josep Anglada on afirmava que"Junqueras diu q la independència és l'única via per a millorar la vida de les persones, jo dic que la millor és acabar amb ell" ERC Vic vol mostrar en aquest comunicat la més absoluta repulsa a declaracions com aquestes, per això:

1. Condemnem enèrgicament les declaracions del regidor vigatà i president de la PxC que demostren la seva autèntica mesura humana, reflex del seu ideari reaccionari i ple de continguts de pura visceralitat.

2. ERC-Vic creu que aquestes declaracions desesperades del regidor vigatà son fruit de l'enfonsament electoral del partit d'Anglada en les últimes eleccions al parlament, i una cortina de fum per tal de desviar l'atenció del seu electorat.

3. ERC-Vic no entrarà en la retroalimentació d'aquells partits polítics que així vulguin actuar; continuarem confiant en la societat vigatana tot treballant per una ciutat oberta, culta i pròspera per a tothom.

4. Demanem als grups polítics a l'Ajuntament de Vic que seguim treballant incansablement per resoldre els verdaders problemes de la ciutadania vigatana, deixant de banda espectacles i declaracions mediàtiques que no porten enlloc.

5. ERC-Vic es reserva emprendre accions legals arrel d'aquestes declaracions, per tal que sigui la justícia qui determini l'abast legal o no de les mateixes.

Seguim treballant per la independència del nostre país, la justícia social i la ciutat de Vic

Vic, 31 de desembre de 2012