Vic

Notícia

[COMUNICAT] Anul·lació de l'acte central de campanya pel Referèndum de l'1-O a Osona

Comuniquem que en motiu de l'acció repressora de l'Estat Espanyol, a través de la Fiscalia, contra els alcaldes que volen permetre que els seus veïns votin amb tota la normalitat el proper 1 d'octubre, en el referèndum sobre la independència convocat per la Generalitat de Catalunya, s'ha convocat una concentració d'alcaldes i alcaldesses el dissabte al migdia a Barcelona, a la Plaça Sant Jaume.
 
Davant l'agressió als electes locals, cal una resposta contundent i unitària com serà aquesta concentració amb alcaldes de diferents colors polítics.
 
Al coincidir amb l'acte central de campanya a Osona, que s'havia de fer a Vic amb la Marta Rovira, en el marc dels actes destinats al vot femení en el referèndum, aquest acte s'anul·la, però es manté la resta d'activitat política del cap de setmana.
 
Actes previstos

-VIC. Plaça Major. Dia 14S a les 24h. Enganxada del primer cartell de campanya pel Referèndum.

-SANT PERE de TORELLÓ. Casal Cultural. Dia 15S a les 18h. Fem un cafè? Tertúlia debat sobre el referèndum i les raons de votar SÍ.

-VILADRAU. Can Sià. Dia 16S a les 16h. Fem un cafè a Can Sià. Les raons de les àvies, les mares i les netes per votar SÍ el dia 1 d'octubre.

-MANLLEU. Jardins de “Can Puget”. Dia 17S a les 12h. Vermut i recull de raons pel SÍ amb foto de grup.

-PRATS DE LLUÇANÈS. Plaça de l’Església. Dia 17 al matí. Filles, mares i àvies omplim la plaça amb raons pel SÍ.

-CENTELLES. Mercat setmanal. Dia 17S a partir de les 10h. Parada informativa amb Pau Morales (Portaveu Nacional de les JERC).