Vic

El nostre equip

 • Sandra Quílez i López Regidora d'ERC-AM
  1967. Nascuda a Buenos Aires (Argentina). Estic en parella. Sóc Tècnica Superior en Administració Duanera i Comerç Internacional per la Cambra de Comerç, Indústria i Producció de la República Argentina. He treballat des de 1985 en bancs, duana i empreses privades. Em trasllado a Catalunya a l’any 2000 i al 2005 creo la meva empresa NQUART Leather i em dedico a treballar el cuir per vocació i tradició familiar. 

  El Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Generalitat de Catalunya em va atorgar el 2007 el carnet d’Artesana Professional, i el 2018 el diploma de Mestra Artesana. Em dedico des de llavors a l’ensenyament i divulgació de l’ofici a escoles d’art i ajuntaments, a la restauració de béns culturals, com la restauració del mobiliari de pell de Palau Güell. També a la creació de productes “Empremtes de Catalunya”, que és una marca registrada d’artesania que identifica i distingeix productes artesans de Catalunya, els quals, mitjançant una mirada d’identitat i de contemporaneïtat, transmeten els valors del país a través d’elements vinculats a l’art, la cultura, la història, la tradició, l’arquitectura, el paisatge i els costums populars que en són propis.  

  El CCAM de la Generalitat de Catalunya al 2015 em va atorgar el D’A (Distintiu que acredita l’origen artesanal i català del producte) i al 2017 el DEVA (Distintiu d’establiment de Venda Artesana) a l’obrir una botiga/taller de cuir a Vic.

  Defensora de l’artesania, els oficis i els creatius vaig ser la impulsora del Carrer de la Riera com Punt d’Interès Artesanal (7è a Catalunya).
  Fotògrafa, aficionada a les stop motion i col·leccionista de Playmobils.