Vidreres

Notícia

La República que Farem a Vidreres

Aquest cap de setmana, 18 i 19 de març, des d'Esquerra Republicana hem organitzat un nou acte de la campanya La República que Farem, una acte anomenat la Macroparada.
En concret hi han hagut 140 parades a tot el territori català, una de les quals a Vidreres

Aquestes parades s'emmarquen dins la campanya participativa La República que Farem que el passat 4 de març va viure el seu acte central i que posa a debat les propostes del partit per la República Catalana. A les comarques gironines s'han organitzat fins a 25 parades mentre que a tot el país, aquesta xifra s'enfila fins a les 140.

A Vidreres, la secció local va sortir al carrer dissabte al matí per recollir les opinions dels vidrerencs i vidrerenques i construir, d'aquesta manera, la nova República amb les opinions de la gent.

El Vicesecretari general de Coordinació interna, Territori i Organització, Isaac Peraire, com a màxim responsable de la campanya assegura que "en aquests moments que la judicialització de la política i els atacs contra la democràcia són més forts i fan alçar la veu a escala internacional, la nostra millor resposta és seguir endavant, treballar i construir la nova República Catalana des de tot el territori"​​Aquesta campanya de la República que farem ha coincidit amb l'exposició de la fundació Irla que es va dur a terme els dies del 14 al 18 de març sota el nom: LLIBERTAT, la lluita dels catalans pels drets socials i nacionals. El dia de la cloenda d'aquesta exposició vam comptar amb la presència del diputat de Junts pel Sí i un dels responsables de la llei de transitorietat jurídica, Jordi Orobig. Durant aquest acte vàrem poder descobrir alguns aspectes més de la llei de transitorietat jurídica i vàrem poder fer un col·loqui entre tots els assistents sobre l'estat del procés català.

Des de VST-ERC considerem un cap de setmana molt positiu pel grup municipal i també una forta embranzida per encarar l'inici de la campanya per guanyar el referèndum.​​