Vidreres

Notícia

Arbres

Pi senyalitzat
Pi senyalitzat
De nou tornem a parlar d’arbres, sembla que l’actual equip de govern no aprèn dels errors del passat i aquest cop ha tocat als veïns del barri de la Pau. Ahir van veure com una seixantena d’arbres de la Pineda d’en Masó estaven senyalats amb una cinta.

Ens hem informat i hi ha un informe tècnic que justifica aquests fets perquè hi ha massa densitat.

El què hem fet des del grup de VST-ERC és presentar una moció avui dia 2 d’agost, perquè no es talli cap arbre fins que no s’hagi informat als veïns de la situació, ja que fins a data d’avui no s’ha fet. De nou, la comunicació destaca per la seva absència.

Un altre fet que ho demostra és la no informació de la fumigació dels arbres del parc de Mas Flassià. Si s’hagués comunicat haurien sigut molts els veïns que haurien dormit amb les finestres tancades la nit del 10 de juliol, molts els pares que no haurien portat els nens al parc l’endemà, o propietaris de gossos que no haguessin portat els gossos a passejar per aquesta zona, ja que les recomanacions és que es prenguin precaucions durant 48 hores.

La Directiva 2009/128/CE del Parlament Europeu fixa l’obligatorietat de la senyalitzar la realització de tractaments fitosanitaris en la vegetació ubicada en la via pública.

Comuniquin si us plau, comuniquin!