ERC Viladecans

Notícia

Nova pàgina

La Judit Moreno és regidora de barri de l'Hospital-Poblat Roca, Can Batllori, Can Palmer, Can Guardiola i Can Sellarès.
La Judit Moreno és regidora de barri de l'Hospital-Poblat Roca, Can Batllori, Can Palmer, Can Guardiola i Can Sellarès.
Amb aquest article començo una nova pàgina en blanc a la meva vida. Tot i que podem dir que aquesta pàgina és més groga que blanca. Aquesta carrera de fons la vaig començar l’1 d’octubre de 2017, tot i que alguns se’l volen apropiar, aquell dia va ser del poble, dels ciutadans que vam sortir al carrer, a més de totes les persones que el van fer possible. Dic carrera de fons perquè sóc conscient que requerirà esforços, sacrificis i molta paciència, l’objectiu és gran, però les passes han de ser sòlides i segures perquè el camí sigui productiu.

He crescut en aquesta ciutat, he vist desaparèixer descampats i muntanya, he passat estius sencers a una piscina municipal preciosa, he anat al cinema caminant i estudiat a una biblioteca que a hores d’ara se’ns queda petita. He patit l’embotiment d’anar a la universitat en l’L97 i mai he entès que a la nostra estació de RENFE no hi paressin tots els trens. Per suplir la mala comunicació entre el centre de la ciutat i l’estació vaig començar a baixar en bici, i llavors vaig adonar-me’n de les barreres que encara tenia la nostra ciutat per les persones que decideixen, o no, desplaçar-se amb rodes.

He sigut sempre inquieta i activa en l’àmbit social i no em surt conformar-me amb les coses donades, crec que totes hem d’estar una mica alerta amb el món que ens rodeja per tal de millorar el nostre petit entorn i aconseguir així que la Terra sigui un lloc millor on viure tots plegats. I quan dic tots em refereixo, sempre, a persones, animals i plantes. No entenc aquesta vida sense una relació necessària de respecte entre els animals humans i la natura.

Confio en el nostre equip, tenim una secció local diversa i formada per bones persones, els demano a tots que sempre diguin el que pensen, igual que a totes les ciutadanes de Viladecans. Crec que la comunicació és la millor de les eines de les que disposem per créixer com a societat i per aprendre les unes de les altres en les nostres diferències. Utilitzeu-nos, fem juntes una millor Viladecans.

Judit Moreno i Alonso
Regidora del grup municipal d'ERC-AM