ERC Viladecans

Notícia

ERC Viladecans renova l'executiva local coincidint amb el 87è aniversari del partit de Macià, Companys i Junqueras

La nova executiva d'ERC Viladecans
La nova executiva d'ERC Viladecans
L'assemblea general d'ERC Viladecans ha aprovat per unanimitat aquest dilluns 19 de març la nova executiva local coincidint amb el 87è aniversari del partit de Francesc Macià, Lluís Companys i Oriol Junqueras. La nova direcció continua encapçalada pel president i regidor del grup municipal d'ERC-AM, Xavier Martín, i incorpora algunes novetats com l’aposta decidida pel talent femení: més de la meitat dels integrants de l'executiva renovada són dones.

La joventut és un altre dels trets característics amb una mitjana d'edat de 37 anys, combinant experiència amb sang nova. Els càrrecs que repeteixen són Bàrbara Lligadas com a portaveu del grup municipal, Joan Bausa com a portaveu de les JERC Viladecans, Andrea Artero com a secretària d'Imatge i Comunicació, i Xavier Flores que deixa la secretaria d'Acció Política i Processos Electorals per la secretaria de Política Municipal. S'incorporen Montse Pacheco com a secretària de Dinamització Interna, Míriam Limón com a secretària d'Organització, Conxita Zaragoza com a secretària de la Dona, i Jordi Flores com a nou secretari de Finances.

Durant la seva intervenció, el president Xavier Martín ha apostat per posar en valor la militància i per arribar fins a l’últim racó de Viladecans amb l’objectiu posat en les properes eleccions municipals de 2019. En aquest sentit, Martín ha avançat que l’executiva tornarà a proposar Bàrbara Lligadas com a candidata a l’alcaldia i ha destacat els principals eixos de treball que impulsarà a la secció local: comunicació, organització d’actes, equips de treball estables i temporals i apoderament de militants i simpatitzants.

Per la seva banda, la portaveu republicana Bàrbara Lligadas ha posat èmfasi en la importància de les dones en la nova executiva. L'assemblea també ha comptat amb la presència del diputat al Parlament i president de la Federació Comarcal d'ERC al Baix Llobregat i l'Hospitalet, Jordi Albert, qui ha donat suport i ha desitjat tots els encerts al nou equip de Viladecans.