ERC Viladecans

Notícia

Bàrbara Lligadas, reescollida cap de llista d'ERC Viladecans a les municipals de 2019

Lligadas durant el seu parlament a l'assemblea local
Lligadas durant el seu parlament a l'assemblea local
L'actual portaveu municipal d'ERC a l'Ajuntament de Viladecans, Bàrbara Lligadas, ha estat reescollida cap de llista dels republicans i candidata a l'alcaldia de cara a les eleccions municipals de 2019. L'assemblea local celebrada el 16 d'abril l'ha escollit amb un 75 % dels vots de la militància a favor i un 25 % de vots en blanc després d'haver estat l'única candidata que ha presentat els avals necessaris. La portaveu de 35 anys repetirà així per tercera vegada com a número 1 d'Esquerra al consistori.  

Lligadas ha agraït el suport dels companys i companyes de la secció local i ha assegurat que "seguiré treballant pel programa més engrescador i el model de ciutat més potent i ben definit". La cap de llista ha repassat breument la feina feta durant els tres anys de l'actual mandat municipal com a tercera força de l'Ajuntament i ha demanat el compromís a tot l'equip republicà per aconseguir els millors resultats de cara el 2019. En aquest sentit, ha afegit que "si el 2015 ja vaig pronosticar que Esquerra Republicana trencaria el seu sostre electoral a la ciutat, estic convençuda que en les properes eleccions municipals podem trencar les majories que sostenten els governs socialistes des de fa dècades". "Està a les nostre mans i per això us necessito a tots", ha conclòs.    

ERC Viladecans té previst presentar oficialment la candidata en un acte obert al públic durant el proper mes de maig. La proclamació de la cap de llista ha tingut lloc poques setmanes després de renovar l'executiva local d'Esquerra, amb el president Xavier Martín al capdavant i una clara aposta pel talent femení.