Viladecavalls

Totes les notícies

Presentació de la candidatura

Divendres 20 de març a les 20 hores. Als baixos de la Biblioteca Pere Calders   ‪#‎NOUPAIS‬ ‪#‎NOUSPOBLES‬ ‪#‎NOUVILADECAVALLS‬ Intervindran:   Marc Sanglas: Diputat Joan Ballbé: Alcalde d'Ullastrell Toni Massana: Regidor de Vacarisses Victor Palacios: JERC 2n llista Glòria Ullés: Cap de llista.

#noupais #nouspobles #Viladecavalls

#NouPais #NousPobles

Amb motiu de la nova Campanya per les municipals 2015, hem editat aquest fulletó amb la nostra candidata a l'alcaldia de Viladecavalls . "Esperem les vostres propostes, entre tots ho aconseguirem"

Gloria Ullès, Viladecavalls, municipals 2015

Gloria Ullés cap de llista a les Municipals 2015

L’actual regidora a l’oposició de l’Ajuntament de Viladecavalls, Glòria Ullés, va ser escollida per unanimitat cap de llista de Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) per les eleccions municipals del proper 24 de maig de 2015, en l’Assemblea de la secció local de la formació política que es va celebrar el  passat divendres 30 de gener . Després de la nominació, l’alcaldable va manifestar “que es presenta per liderar l’alternativa al govern actual i aconseguir desterrar les polítiques d’aparador per aprofundir realment en una bona política”. La seva filosofia aposta per un aprofundiment democràtic en la manera de fer política municipal i en la participació ciutadana en els afers públics. Ullés va sortir escollida després d’haver estat quatre anys com a regidora de l’Ajuntament, dos al govern i dos a l’oposició, en els que no ha deixar de treballar pels seus veïns i veïnes.

Resultats 9N Viladecavalls

Votacions de la Consulta Participativa del #9N

Resultats a Viladecavalls #9N #SISI  #HemVotatHemGuanyat aquest #9N. Adjuntem els resultats #apeudemesa9N per un #noupaís Hi van votar 2672 vilatans amb un percentatge de participació del 44,16% sobre un cens estimat de 6050 persones.

Programa

Muntem la paradeta

El proper dijous dia 6 de novembre posarem un tendal a la plaça de Masia de Can Turu de les 16:30 a les 18:00. Donarem informació sobre el #NOUPAIS, sobre el #9N i tindrem paperetes de vot pels que les necesitin.

Resultats Europa 2014

Eleccions europees 2014

Us adjuntem un gràfic dels resultats electorals provisionals de Viladecavalls. Volem donar les gràcies a tots els vilatans que ens han donat el seu vot.  Avui #GuanyaCatalunya. Entre tots ho aconseguirem!!*!!

carpa, europees 2014, viladecavalls

Campanya europees 2014

Aquesta tarda a les 16 hores, hem posat una carpa a la Plaça de la Masia de Can Turu. Ha estat bona manera de mantenir el contacte amb el poble de Viladecavalls. Moltes gracies per la vostra presència.