Viladecavalls

Totes les notícies

esquerra, icona,

Tenim nova pàgina de facebook

  Avui ERC - Viladecavalls  estrena Facebook!!! amb la voluntat de ser una eina de comunicació de notícies i opinió de la secció local de Viladecavalls sobre la política nacional i local. https://www.facebook.com/ercviladecavalls/ En plena campanya de per les eleccions al Parlament Europeu també des de Viladecavalls comencen a construir un nou país!! El dia 15 de maig estarem a la Plaça de la Masia de Can Turu a partir de les 16 hores.

Resultats eleccions al Congrés espanyol

Podeu consultar la informació dels resultats de les eleccions al Congrés espanyol fent clic aquí. o bé accedint des de: http://locals.esquerra.cat/viladecavalls/resultats-electorals/congres-eleccions-al-congres-espanyol

Flaier, Acte final de campanya, eleccions municipals 2011

Divendres 20 de maig, vine als actes de final de campanya d'Esquerra- Viladecavalls

17.30 h Espectacle infantil a càrrec de SET DE SO, per passar-ho bé amb els més menuts. ... i a continuació berenar per a petits i grans: xocolata calenta amb croissanets. 19.15 h Actuació d'IVAN'S Magic, espectacle ple de màgia, humor i participació del públic 20.30 h Parlament de la candidata a l'alcaldia, Glòria Ullés i Ros 21.00 h Botifarrada popular! Botifarra a la brasa, pa i beguda per a tothom. 21.30 Concert de THE BEATLES COV ER BAND: bona música per finalitzar la festa. T'hi esperem! AMB TU, FEM POBLE!

Per què votar Esquerra?, Viladecavalls, flaier

Per què votar Esquerra?

Aquests Darrers quatre anys hem vist com s'incrementava la demanda de serveis socials i els diners destinats a aquesta regidoria no augmentaven. També hem vist com desapareixia l'escola taller, com les entitats del poble no eren tractades per part del govern de la mateixa manera, com sovint un dels criteris a l'hora de prendre decisions era només el rèdit electoral. Ens calen propostes de present i de futur que permetin que Viladecavalls pugui sortir d'aquesta situació. Un poble per a tothom. Per què votar Esquerra? • Perquè amb tu, garantirem l'accés als serveis socials. Farem una diagnosi de les necessitats de serveis socials per a la població de Viladecavalls i elaborarem un pla d'acció social. Dotarem de més recursos l'àrea d'acció social i ciutadania per fer front a les actuacions prioritàries. • Perquè amb tu, impulsarem acords entre les empreses del poble i l'Ajuntament per reforçar les polítiques d'ocupació, a través de convenis formació-ocupació, com a eines per millorar la formació, la generació d'experiència i la inserció laboral. • Perquè amb tu construirem una nova seu per a la llar d'infants Barromina. Replantejarem de nou la ubicació de la llar d'infants al camp de la plana (carrer Francesc Macià). • Perquè amb tu, recuperarem l'Escola taller de Viladecavalls en la que s'hi puguin desenvolupar les tasques teòriques i pràctiques dels oficis. • Perquè amb tu, aplicarem un reglament de subvencions a entitats i associacions amb criteris objectius. • Perquè amb tu, impulsarem polítiques per un envelliment actiu i de suport a l'autonomia de les persones. Farem possible un espai per a la gent gran. Sense tu no és possible. Vota Esquerra. Amb tu, fem poble!

CiU i UMdC declinen la seva participació en el debat electoral

A finals del passat abril, la secció local d’Esquerra-Viladecavalls es va posar en contacte amb tots els partits polítics que concorreran a les eleccions del proper 22 de maig, per tal de realitzar un debat electoral, consensuar-ne el lloc, el temps de les intervencions, la persona moderadora i també els temes a debatre. A partir d’aquest primer contacte, es va fixar una reunió on només van assistir els candidats del PSC, ICV, PVA i Esquerra. Les formacions del PP, Ara-Reagrupament, Ciutadans i PxC no van contestar la convocatòria. Els partits CiU i UMdC van declinar la seva participació en el debat. Atès que és desitjable que qualsevol debat electoral pugui comptar amb un ampli espectre de formacions polítiques, en la reunió mantinguda amb els candidats de PSC, ICV, PVA i Esquerra es va decidir suspendre l’organització del debat. Des d’Esquerra-Viladecavalls lamentem que els partits CiU i UMdC, que actualment tenen responsabilitats de govern a l’Ajuntament de Viladecavalls, no hagin volgut participar en el debat electoral. Trobem molt significatiu que els grups de l’equip de govern no s'atreveixin a defensar els seus arguments en un debat públic i considerem que és una pèrdua de riquesa democràtica. Tanmateix, pensem que aquesta renúncia posa de manifest la inconsistència de les propostes de CiU i UMdC, que s'amaguen i fugen del debat electoral enlloc de debatre públicament les qüestions que afecten el dia a dia dels veïns i veïnes de Viladecavalls.

Per què votar Esquerra?, Viladecavalls, flaier

Per què votar Esquerra?

La gestió municipal d'aquests darrers quatre anys ens ha portat a un endeutament municipal del 95%. Davant d'aquest fet fruit d'una mala gestió, d'estirar més el braç que la màniga. Ens calen propostes de present i de futur que permetin que Viladecavalls pugui sortir d'aquesta situació. Per què votar Esquerra?   Perquè amb tu, podem garantir un Ajuntament transparent i una gestió sense tractes de favor. Perquè l'Ajuntament som tots. Perquè amb tu, elaborarem i presentarem públicament un pla de sostenibilitat i optimització de recursos municipals. Aquest pla ens permetrà mantenir els serveis sense tocar la butxaca dels veïns. Perquè amb tu, farem públic i comprensible el pressupost municipal. Informarem a la ciutadania anualment de la situació econòmica municipal. Perquè amb tu, implantarem criteris escrupolosos de transparència en l'adjudicació i contractes d'obres i serveis. Perquè amb tu, aplicarem mesures d'informació i control a la gestió municipal. Sense tu no és possible. Vota Esquerra. Amb tu, fem poble!

Programa electoral, municipals 2011, Viladecavalls

Programa electoral d'Esquerra Viladecavalls

Benvolgut, benvolguda, M'il·lusiona presentar-te el programa electoral d'Esquerra-Viladecavalls per les properes eleccions municipals del 22 de maig. Aquest programa és el fruit d'un treball intens i rigorós, que ha comptat amb la participació activa de moltes persones que ens han fet arribar les seves aportacions, suggeriments i comentaris. A totes elles, moltes gràcies! Sense la seva ajuda no hauria estat possible el projecte engrescador de poble que us presentem, ple de vitalitat, il.lusió i amb ganes de tirar endavant Viladecavalls. Aquest és un programa realista i tocant de peus a terra. El que ja sabem que no podrem fer per impossibilitat econòmica, no surt al programa. No vendrem fum, perquè mai ho hem fet i no va amb nosaltres. Les nostres propostes són realistes i possibles.  El nostre objectiu és clar: millorar les condicions de vida de tots i totes. Volem que l'ajuntament recuperi credibilitat, que sigui realment el motor que impulsa polítiques al servei de tots els ciutadans. El programa que et proposem és el full de ruta per fer-ho possible. Un programa amb mesures que aposten per noves maneres de fer on la transparència, eficiència i eficàcia són els eixos per sortir del desgavell econòmic on ens ha portat la mala gestió de l'equip de govern aquests darrers quatre anys. El nostre projecte té en compte les persones, els homes i les dones de Viladecavalls, les entitats i les associacions i els comerços i  empreses del poble. Volem que Viladecavalls sigui un lloc on la gent hi pugui dir la seva i on la població pugui créixer amb respecte per l'entorn i pels seus conciutadans. Des d'Esquerra volem fer un poble per a tothom, tant per a la gent jove com per a la gent gran. Encapçalarem una administració àgil i propera a la gent, preocupada per l'educació, compromesa amb la promoció econòmica local per fer front a la situació de crisi i disposada a millorar les polítiques socials del municipi. El nostre programa és un projecte de poble.