Vilafranca del Penedès

Notícia

Comunicat sobre l’anul·lació del Vijazz i de la Festa Major de Vilafranca

 
Des d’ERC Vilafranca volem mostrar l’agraïment per la feina feta fins ara pels Tastavins  en l’organització del Vijazz i pels administradors i administradores de la Festa Major de Vilafranca 2020. L’organització d’aquests dos esdeveniments no és fàcil, s’ha fet durant mesos una feina ingent. 
 
Malauradament, les circumstàncies actuals provocades per la COVID19, han fet que s’hagi d’actuar amb seny i aplicant criteris de seguretat i, per tant, considerem encertada l’anul·lació dels dos esdeveniments, encara que ens sàpiga greu i provoqui tristesa.
 
D’altra banda, des d’ERC Vilafranca demanem també autocrítica a l’equip de govern, principalment a l’alcalde Pere Regull, així com  la retractació de totes les declaracions públiques que ha anat fent els darrers mesos en rodes de premsa i a Penedès TV, amb una actitud completament fora de lloc i xulesca i que posava en dubte l’afectació del virus. No trobem gens encertat frivolitzar i donar per fet que el Vijazz i la FM se celebrarien malgrat el coronavirus. 
 
Els governs locals i els seus responsables han d’actuar de forma responsable i les seves declaracions no poden posar en entredit la comunitat científica ni les autoritats sanitàries i menys de forma pública i en una situació tan crítica i greu com crisi sanitària que estem patint a nivell mundial.