Vilanova del Camí

Butlletins digitals

Comencem amb les presentacions?? Som-hi!!

Comencem!!!
Us presentem a 5 dels companys i companyes:

- Pau Pérez:
El més jove de tots: 18 anys. Va estudiar al Pompeu Fabra i a l'institut Pla de les Moreres, actualment s'està formant en Tècnic d'esports al Centre d'Alt Rendiment "CAR" de Sant Cugat i a l'Escola Catalana de l'Esport EFE d'Esplugues de Llobregat; per completar la seva formació estudia 4t curs d'anglès a l'Escola Oficial d'Idiomes. #SomJoventut #SomFormació #SomFutur

- Elena Martinez:
És administrativa a l'Institut Català de la Salut (ICS) i estudiant d'Infermeria. Li agrada practicar esport i viatjar. Creu aferrissadament que som el que mengem, i que amb esforç, voluntat i disciplina, es pot aconseguir tot. #SomSalut #SomEstilsdeVidaSaludables

- Ivan Cunillera:
Amic dels seus amics, li encanta la natura i els animals. S'interessa pel benestar de tothom que està al seu voltant i li agrada saber i escoltar tot allò que necessiten els nostres veïns i veïnes. Va ser voluntari de Protecció Civil a Vilanova i és zelador a l'Hospital d'Igualada. #SomNatura #SomPropers #SomServei
- Ester Santularia:
Mare de dos fills. Li encanta la natura, viatjar i fer escapades de cap de setmana amb l'autocaravana, descobrir nous indrets i aprendre'n d'ells.
#SomDescoberta #SomAprenentatges

- Xavi Jover:
Fa més de 20 anys que viu a Vilanova, aquí ha format la seva família. Té un fill de 3 anys, el Magí. Professionalment és dissenyador gràfic i el seu hobby és l'edició de vídeos i per això va crear, conjuntament amb un amic, Noya Films. És aficionat al tir amb arc i va estar molts anys vinculat a l'entitat ArcAnoia. #SomCreatius #SomImplicats
#SomEquip #SomVilanova

Llegeix
Per què ERC ha dit NO a l’asfaltat i urbanització del Carrer Joan Miró?

Volem aclarir que la nostra formació està tant interessada en l’asfaltat i
urbanització d’aquest carrer com la resta de veïns. Però també ens preocupem
pel càrrec econòmic que això suposa per als tres propietaris dels terrenys
afectats, arribant a suposar un cost de 26.000€ per un d’ells. Aquest cost tant
alt és degut a una mala previsió per part del govern, que s’afanya a fer millores
amb una clara intenció electoralista. I és que per a aquest projecte no s’ha
cercat cap subvenció, i tampoc la urbanització i l’asfaltat d’aquest carrer no s’ha
tingut en compte a l’hora de fer els pressupostos per l’any 2019.
Entenem que l’Ajuntament podria haver contribuït en la despesa que aquest
projecte suposa per als propietaris dels terrenys si hi hagués hagut una bona
previsió. I que no hi ha hagut un interès d’ajudar als propietaris en dos anys
que porta aquest equip de govern, ni tant sols s’ha vist la intenció de voler
arreglar aquest carrer. Això demostra que l’objectiu de l’asfaltat i urbanització
del Carrer Joan Miró no és tant afavorir els veïns sinó més bé electoralista, amb
presses i a qualsevol cost.
Per tant, nosaltres en cap moment ens oposem a l’asfaltat del Carrer Joan
Miró, que al final suposaria un benefici per tots els veïns. Ens oposem a fer-ho
amb presses i sense ajuda per part del govern cap als propietaris dels terrenys
afectats, que han de fer-se càrrec d’unes despeses desproporcionades.

Llegeix
Abstenció en la votació al ple municipal sobre el PMUr3

La formació republicana a Vilanova del Camí hem que ens abstindrem en la votació d’aquest dimecres en el ple extraordinari sobre el projecte urbanístic PMUr3 al barri de Bonavista.
 
Des d’Esquerra creiem que aquest és un projecte de gran envergadura i que serà de gran repercussió tan per Vilanova com per la resta de la comarca i que per això cal tenir un debat amb calma. Per tant, estem totalment en contra d’aprovar-lo de pressa i corrent, com volen fer les altres formacions, influenciats també per les eleccions municipals del proper maig.
 
Tenim les portes obertes a tirar endavant el projecte, però ho volem fer parlant amb tots els sectors implicats i sobretot amb els comerciants de Vilanova. Volem cuidar el comerç de proximitat i per tant, a priori una gran superfície no seria de benefici.
 
ERC manté la postura que ja va tenir en el ple quan es va presentar el projecte, ja que no s’ha modificat res respecte aquell dia. Creiem que hi ha coses que es poden millorar i per això no volem el projecte a qualsevol preu, volem procurar que sigui beneficiós per a tots els veïns de Vilanova.
 
En aquest sentit, ERC es va reunir el passat dimecres amb l’empresa Bogaris, la promotora del projecte, per saber tots els detalls i estar-ne ben informats.
 
Per últim, volem remarcar que no és cert que els treballadors i treballadores del Mercadona de Vilanova del Camí vagin al carrer si no s’aprova el projecte, ja que la mateixa política de la cadena de supermercats indica que aquests serien recol·locats en els centres més propers.
 
 
 
 
 
 

Llegeix
L’alternativa real pel canvi a Vilanova


Un cop més el govern de Vilanova, o més ben dit el desgovern, ens deleita amb una altra errada, en aquest cas, molt greu: la pèrdua del judici contra una treballadora del servei de neteja al no superar el període de prova, quan feia 7 anys que hi treballava.
A més a més, la sentència va més enllà i diu que la subrogació era possible i legal, cosa que el govern de Trucharte, Palacios, Imma González i Cividanes sempre havia negat.
Qui pagarà tots aquests diners de la pèrdua del judici? Doncs tots els vilanovins i vilanovines per una nefasta gestió dels diners públics per part de la Sra.Trucharte i del seu “equip”.
Des d’ERC Vilanova del Camí ens refermem en l’alternativa real de canvi que tots els vilanovins i vilanovines ens mereixem. Aquest canvi de gestió és possible i està a les vostres mans.
La nostra formació  política ha obert un nou canal de comunicació per a tots vosaltres, amb el qual a través de whatsapp estareu informats de les novetats i ens podreu fer arribar les vostres propostes per una Vilanova millor en la que el canvi és possible. Com ho podeu fer? És molt fàcil: enviant un missatge dient “Hola” al 620.90.50.73 i en un termini mínim de 24 hores rebreu resposta i podreu formar part del nou projecte: un projecte fet a la mida de tots i totes els vilanovins i vilanovines. Us animem a participar-hi!
 

Llegeix
Amb un equip de govern fracturat i moltes ganes de treballar


 
L’últim Ple municipal ens va servir per reafirmar el que ja veníem veient des de temps enrere: tenim un equip de Govern fracturat. No van ser capaços de consensuar, entre els quatre partits, la proposta de congelació presentada per PSC i VA. Tampoc es van posar d’acord en la proposta del PMUR3 on va quedar palès la divisió d’opinions entre ells. Amb un govern tant deteriorat és impossible poder afrontar reptes per millorar el nostre poble .
Pel que respecta al PMUR3, a ERC de Vilanova del Camí volem un projecte pels vilanovins i vilanovines. Un bon projecte de promoció econòmica en el que els veïns en surtin beneficiats, que compti amb espais oberts i que doni vida al poble. Però tenim clar que aquest no ho és, perquè té moltes mancances que no s’han explicat a la ciutadania perquè l’Alcaldessa Noemí Trucharte només ha dit el que sap que li agradarà escoltar a la gent, encara que això suposi explicar mitges veritats . La part negativa, la que no s’ha explicat, és que l’Ajuntament obtindrà un aprofitament 0 per a ús comercial, que no hi ha cap conveni entre Ajuntament – promotora que garanteixi els llocs de treball indirectes dels que s’han parlat i que tampoc existeix conveni pels treballs directes. Hi ha molts més motius que ens han portat a no estar-ne d’acord, però ens hem posat a disposició del govern per treballar en un replantejament del projecte i que aquest pugui ser un benefici per al nostre poble.
Per altra banda, ens complau comunicar-vos que a ERC Vilanova del Camí hem fet una renovació de presidència i executiva i que treballarem amb moltes ganes i il·lusió pel nostre poble, com s’ha vingut fent fins ara, però amb noves idees i un projecte de ciutat nou. Des d’aquí ens posem a la vostra disposició pel que necessiteu perquè tenim moltes ganes de fer i de treballar per Vilanova i pels vilanovins i vilanovines.
I no podem acabar aquest escrit sense desitjar-vos a tots i totes unes Bones Festes de Nadal i un Feliç Any 2019.
 
 

Llegeix