Vilanova del Camí

Butlletins digitals

L’alternativa real pel canvi a Vilanova


Un cop més el govern de Vilanova, o més ben dit el desgovern, ens deleita amb una altra errada, en aquest cas, molt greu: la pèrdua del judici contra una treballadora del servei de neteja al no superar el període de prova, quan feia 7 anys que hi treballava.
A més a més, la sentència va més enllà i diu que la subrogació era possible i legal, cosa que el govern de Trucharte, Palacios, Imma González i Cividanes sempre havia negat.
Qui pagarà tots aquests diners de la pèrdua del judici? Doncs tots els vilanovins i vilanovines per una nefasta gestió dels diners públics per part de la Sra.Trucharte i del seu “equip”.
Des d’ERC Vilanova del Camí ens refermem en l’alternativa real de canvi que tots els vilanovins i vilanovines ens mereixem. Aquest canvi de gestió és possible i està a les vostres mans.
La nostra formació  política ha obert un nou canal de comunicació per a tots vosaltres, amb el qual a través de whatsapp estareu informats de les novetats i ens podreu fer arribar les vostres propostes per una Vilanova millor en la que el canvi és possible. Com ho podeu fer? És molt fàcil: enviant un missatge dient “Hola” al 620.90.50.73 i en un termini mínim de 24 hores rebreu resposta i podreu formar part del nou projecte: un projecte fet a la mida de tots i totes els vilanovins i vilanovines. Us animem a participar-hi!
 

Llegeix
Amb un equip de govern fracturat i moltes ganes de treballar


 
L’últim Ple municipal ens va servir per reafirmar el que ja veníem veient des de temps enrere: tenim un equip de Govern fracturat. No van ser capaços de consensuar, entre els quatre partits, la proposta de congelació presentada per PSC i VA. Tampoc es van posar d’acord en la proposta del PMUR3 on va quedar palès la divisió d’opinions entre ells. Amb un govern tant deteriorat és impossible poder afrontar reptes per millorar el nostre poble .
Pel que respecta al PMUR3, a ERC de Vilanova del Camí volem un projecte pels vilanovins i vilanovines. Un bon projecte de promoció econòmica en el que els veïns en surtin beneficiats, que compti amb espais oberts i que doni vida al poble. Però tenim clar que aquest no ho és, perquè té moltes mancances que no s’han explicat a la ciutadania perquè l’Alcaldessa Noemí Trucharte només ha dit el que sap que li agradarà escoltar a la gent, encara que això suposi explicar mitges veritats . La part negativa, la que no s’ha explicat, és que l’Ajuntament obtindrà un aprofitament 0 per a ús comercial, que no hi ha cap conveni entre Ajuntament – promotora que garanteixi els llocs de treball indirectes dels que s’han parlat i que tampoc existeix conveni pels treballs directes. Hi ha molts més motius que ens han portat a no estar-ne d’acord, però ens hem posat a disposició del govern per treballar en un replantejament del projecte i que aquest pugui ser un benefici per al nostre poble.
Per altra banda, ens complau comunicar-vos que a ERC Vilanova del Camí hem fet una renovació de presidència i executiva i que treballarem amb moltes ganes i il·lusió pel nostre poble, com s’ha vingut fent fins ara, però amb noves idees i un projecte de ciutat nou. Des d’aquí ens posem a la vostra disposició pel que necessiteu perquè tenim moltes ganes de fer i de treballar per Vilanova i pels vilanovins i vilanovines.
I no podem acabar aquest escrit sense desitjar-vos a tots i totes unes Bones Festes de Nadal i un Feliç Any 2019.
 
 

Llegeix