Vilanova del Camí

Notícia

Abstenció en la votació al ple municipal sobre el PMUr3

PMUR3
PMUR3

La formació republicana a Vilanova del Camí hem decidit que ens abstindrem en la votació d’aquest dimecres 20 de febrer en el ple extraordinari sobre el projecte urbanístic PMUr3 al barri de Bonavista.
 
Des d’Esquerra creiem que aquest és un projecte de gran envergadura i que serà de gran repercussió tan per Vilanova com per la resta de la comarca i que per això cal tenir un debat amb calma. Per tant, estem totalment en contra d’aprovar-lo de pressa i corrent, com volen fer les altres formacions, influenciats també per les eleccions municipals del proper maig.
 
Tenim les portes obertes a tirar endavant el projecte, però ho volem fer parlant amb tots els sectors implicats i sobretot amb els comerciants de Vilanova. Volem cuidar el comerç de proximitat i per tant, a priori una gran superfície no seria de benefici.
 
ERC manté la postura que ja va tenir en el ple quan es va presentar el projecte, ja que no s’ha modificat res respecte aquell dia. Creiem que hi ha coses que es poden millorar i per això no volem el projecte a qualsevol preu, volem procurar que sigui beneficiós per a tots els veïns de Vilanova.
 
En aquest sentit, ERC es va reunir el passat dimecres amb l’empresa Bogaris, la promotora del projecte, per saber tots els detalls i estar-ne ben informats.
 
Per últim, volem remarcar que no és cert que els treballadors i treballadores del Mercadona de Vilanova del Camí vagin al carrer si no s’aprova el projecte, ja que la mateixa política de la cadena de supermercats indica que aquests serien recol·locats en els centres més propers.