Vilanova i la Geltrú

Notícia

L’ANC VNG, ÒMNIUM GARRAF I CARME BARCELÓ REBRAN EL VI PREMI VENTOSA I ROIG

La secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya a Vilanova i la Geltrú celebra, el proper divendres 20 d'abril, la VI edició del Sopar de la República. L’acte, que començarà a les 20:30h, enguany serà al Foment Vilanoví. Els republicans encara no han confirmat qui serà el ponent que els acompanyarà en aquesta edició, tot i que esperen poder fer-ho en les properes hores. Tenien confirmada la presència de l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, però el seu empresonament farà impossible la seva assistència. Aquest fet marcarà profundament l’acte, on des d’ERC aprofitaran per demanar, un cop més, la llibertat dels presos polítics.

Com ja és tradició pels republicans vilanovins, un cop acabat el sopar s’entregaran els VI Premis Ventosa i Roig a una personalitat i —aquest any excepcionalment— dues entitat de la ciutat. Els premiats d’enguany són Maria Carme Barceló, pel seu compromís en la formació de joves crítics en la seva tasca com a professora universitària i la defensa dels valors republicans en la seva etapa com a presidenta de la secció de cultura l’AE Talaia i membre de la Comissió Pro-Monument a Francesc Macià; i l’ANC de Vilanova i la Geltrú i Òmnium Garraf, per la activisme en defensa dels valors democràtics i republicans, i la seva lluita constant per assolir la República Catalana.

Les inscripcions al Sopar de la República, que es poden fer per telèfon, contactant amb la secció local per correu electrònic o a través del següent formulari (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeUu5CT1_xOyB9T1u6kGnZJKOWxiE1QMvSAEZgy9m5CiUYNZQ/viewform), resten obertes fins el proper dimecres 18 d’abril.