Vilassar de Dalt

Notícia

La xifra de Candidats pel Sí ja suma 145 persones al nostre municipi, i segueix creixent

Estem a un mes de les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre, i la campanya de la candidatura independentista unitària de la societat civil i els partits polítics comença a caminar al nostre poble. Coincidint amb els dies de Festa Major es va fer una primera parada informativa per explicar la candidatura i demanar a la ciutadania que dóni la cara per la llibertat del país i se sumi a la llista més llarga d'Europa.

Més enllà de les 135 persones que jurídicament seran candidates, Junts pel Sí ha iniciat una campanya perquè la gent es faci "candidata" i formi part d'una llista on hi som tots i totes. Perquè és la candidatura de tots aquells que volem construir un nou país. Si encara no t'has fet candidat, pots fer-te'n aquí: www.juntspelsi.cat. A Vilassar ja en som 145 persones, i volem ser-ne moltes més!

En els propers dies ja hi haurà més informació de la campanya i es començarà a fer convocatòries obertes a la participació de tots els voluntaris que es vulguin mobilitzar per guanyar el plebiscit definitiu que suposen aquestes eleccions. Us hi volem a tots!