Vilassar de Dalt

Notícia

Junts Pel Sí proposa tota una sèrie d'actes a Vilassar i al Maresme els dies previs al 27 de setembre

Moments previs a l'encartellada d'inici de campanya
Moments previs a l'encartellada d'inici de campanya
Ja ha començat la campanya de la nostra vida, la campanya prèvia a les eleccions excepcionals i plebiscitàries del 27S. En aquestes eleccions ens comptarem per saber si una majoria de catalans està a favor o no de la independència.
Nosaltres som la llista del SÍ, els que hem decidit deixar enrere picabaralles i objectius menors per sumar partits, entitats, associacions i persones per l'objectiu comú de la independència. Sabem que només amb la independència podrem donar solució a la resta de reptes que se'ns presenten com a societat. Sabem que ens cal fer el salt de construir un nou país, i que no és un salt al buit, sinó que tenim totes les garanties i està tot previst. 
A Vilassar, després dels actes institucionals del dia 10 de setembre, desenes de persones es van concentrar a la Plaça de la Vila per donar inici a la campanya electoral amb una primera encartellada. Al llarg d'aquestes dues setmanes s'han programat tota una sèrie d'actes que proposem en diversos formats:

DIMECRES 16 DE SETEMBRE. COL·LOQUIS "VECINO! TIENES DUDAS SOBRE EL 27S?" organitzat per la Taula Vilassar 27S, amb les intervencions d'en Xavier Godàs (Alcalde) i en Gabriel Rufián (membre de Súmate i l'ANC):
- 17h Barri del Pi (entre Manuel Moreno i el Carrer del Pi)
- 18.30h Galbanya Sant Pere (Bar Oasis) 
- 20h Salvet (Plaça 11 de setembre)

DIVENDRES 18 DE SETEMBRE. COL·LOQUI "CATALUNYA, FUTUR, PENSIONS" amb en Josep Ginesta, economista expert en polítiques de treball. A les 17.30h al Casal d'Amics de la Gent Gran i Pensionistes de Vilassar. 

DISSABTE 19 DE SETEMBRE. "LA RÀDIO QUE CAMINA" a la Plaça de la Vila, a càrrec de la Taula Vilassar 27S. Darrer programa de la Ràdio al Carrer, de 12h a 13h del migdia. Entrevista al pagès Pep Riera i tertúlia amb Francesc Villagrassa, Joan Lluís Zamora i Josep Ma Duñó. 

DILLUNS 21 DE SETEMBRE. ACTE PÚBLIC DE CAMPANYA a les 20h a la Sala Polivalent de Can Rafart, amb la Montserrat Candini, Imma Tubella i en Pere Aragonès. Presentarà l'acte en Xavier Godàs (Alcalde).

DIVENDRES 25 DE SETEMBRE A LA TARDA. ACTE FINAL DE CAMPANYA A L'AVINGUDA MARIA CRISTINA DE BARCELONA. Hi anirem en autobús que sortirà del Parc Anselm Clavé de Cabrils i de la parada de bus del Manelic de Vilassar. Reservar lloc a juntspelsivilassar@gmail.com o al 654906478 abans del dia 23 al vespre. Preu: 4€ anar i tornar.