Vilassar de Dalt

Notícia

Ramon Pujol releva Pau Morales com a president, després de tres anys de bona feina.

nova, executiva, Vilassar
Nova executiva
El passat dilluns 16 de novembre va tenir lloc l’assemblea de la secció local d’Esquerra Republicana per tal de renovar la seva Executiva, un cop completat un cicle polític marcat per les eleccions municipals del 2015 i les plebiscitàries del passat 27 de setembre. L’assemblea va comptar amb la presència de la pràctica totalitat dels militants d’Esquerra, així com amics d’ERC i persones de l’entorn proper de la secció local.
 
Amb aquesta assemblea es tanquen tres anys amb un balanç molt positiu què l’anterior executiva, sota la presidència d’en Pau Morales, ha gestionat la secció local assolint els objectius marcats a l’assemblea que la va elegir l’octubre de 2012. En aquests tres anys ERC Vilassar ha crescut significativament en nombre de militants i amics, fet que ha permès consolidar una estructura interna ben organitzada, amb presència constant a les activitats del poble i amb una activitat continuada a les xarxes socials. 
 
Aquesta etapa ha consolidat a Vilassar un espai majoritari fonamentat en el municipalisme, l’esquerra i l’independentisme, del qual ERC n’ha estat i n’és part fundadora i membre integrant de forma activa: ARA VILASSAR. Aquesta candidatura va assolir la majoria absoluta en vots i regidors al nostre municipi les passades eleccions municipals En resum, els tres anys de gestió conclouen amb una secció local forta i amb una molt bona salut, i amb la major presència institucional assolida fins el moment (7 regidors i regidores d’ARA VILASSAR i un conseller comarcal d’ERC). 
 
El repte de gestionar ERC Vilassar durant els propers anys ha estat assumit amb compromís i il·lusió per la nova Executiva, que fou escollida per unanimitat. La composició de l’executiva d’ERC Vilassar és la següent:
 
  • President de la secció local: Ramon Pujol i Mestres
  • Secretari d’organització: Ferran Lorca i Gruart
  • Secretari d’imatge i comunicació: Josep Carlos i Babot
  •  Secretària de Política Municipal: Marta Pujol i Mestres
  •  Portaveu del Grup Municipal / Sec. de Finances: Pau Morales i Romero
 
La proposta presentada per la nova executiva es basa principalment en tres eixos:
 
1.  Seguir la línia de creixement de la secció local, obrint el partit a nous militants, amics i simpatitzants per tal d’ampliar-ne la base social. Consolidar l’activitat associativa d’ERC per apropar-se als vilassarencs i vilasarenques, facilitar la incorporació a la secció local de nous militants i difondre el pensament i els posicionaments republicans al municipi.
 
2. Potenciar el treball d’ERC dins el grup municipal d’ARA Vilassar per garantir al màxim el desplegament de les polítiques fonamentals d’Esquerra Republicana de Catalunya a nivell social, cultural i nacional. 
 
3. Assumir el repte de mantenir una dinàmica de treball constant al si d’ARA VILASSAR que faci suport i alhora impulsi elements de proposta, seguiment i crítica (quan calgui) al govern municipal. 
 
Queda només, doncs, felicitar els membres de la nova executiva i desitjar-los tots els èxits possibles, ja que l’esforç i el treball estan assegurats.