Vilassar de Dalt

Notícia

El candidat comarcal pel 20D ha visitat la tradicional Fira de Vilassar

A Vilassar el Nadal no comença fins que l'Associació de veïns de Can Salvet no organitza la Fira de Santa Llúcia. I aquest cap de setmana ha sigut la data en què molts vilassarencs (i visitants) hem passejat, gaudit i comprat en les nombroses parades de la Fira. 

Aquest matí ens ha acompanyat l'Andreu Francisco, alcalde d'Alella i candidat d'Esquerra de la comarca. Francisco,  número 9 de la llista d'Esquerra per Barcelona, acompanyat de membres de l'executiva de la secció local i regidors de l'equip de govern ha anat explicant a paradistes i visitants les raons per les quals cal votar aquest 20D i per quines raons Esquerra defensarà el vot dels catalans a Madrid.

Les sensacions han estat molt positives. Molta gent ha mostrat el seu suport explícit a Esquerra i ha encoratjat Francisco a treballar per la comarca des de Madrid, en cas què aconsegueixi l'acta de diputat. Si l'aconseguís, serien els millors resultats de la Història d'Esquerra en les eleccions generals, curiosament la darrera vegada que ens hi presentarem...