Vilassar de Dalt

Ajuntament

Moció d'Abolició de la Monarquia
Descarrega en PDF
En temps de crisi no és lògic que mantenim una rèmora de l’Antic Règim com és la monarquia borbònica, que tan mal ha fet als catalans. Els borbons mai han respectat les llibertats nacionals dels Països Catalans i han simpatitzat amb les dictadures feixistes de Primo de Rivera i de Franco.
La impunitat amb que actuava la Casa Reial espanyola s’ha vist tocada a causa dels darrers esdeveniments que imputen judicialment el Duc de Palma, gendre del Rei, i que ja comencen a esquitxar la resta de la família reial. Amb aquesta moció no pretenem transformar l’Estat Espanyol, sinó acabar amb el regnat dels borbons sobre els Països Catalans, que ja fa 300 anys que dura.
Recollint la iniciativa iniciada per Viladamat, municipi governat per la CUP, ERC i CUP de Vilassar de Dalt presentem conjuntament aquesta moció al ple de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt per la seva aprovació i difusió pública. Esperem que la resta de grups municipals s'hi adhereixin i s'aprovi amb el màxim consens possible. Per a més informació, cliqueu a aquest enllaç.

Podeu descarregar-vos el text de la moció clicant a la opció de descarregar que apareix a continuació.