Vilassar de Dalt

Notícia

Avancem plegats!

Article d'ERC-Vilassar al butlleti municipal "Punt de Trobada" del mes de març del 2014

Comunicar el que fa l'Ajuntament, el que passa al poble i el que organitzen i proposen les entitats, col·lectius i associacions locals ha de ser una prioritat per una administració que vulgui estar al dia. I avui dia, la comunicació viu un canvi constant, però és més necessària que mai per tenir una administració local moderna, eficaç, eficient i transparent. Durant aquest mandat s'ha impulsat un nou web municipal, l'Ajuntament ha entrat amb força a les xarxes socials i ara s'estrena aquest butlletí per arribar millor als vilassarencs que encara no tenen accés als canals informàtics. El butlletí ha de ser un punt de referència informativa mensual i un espai que agendi les nombroses activitats que setmanalment acull Vilassar.

Ens trobem ja en ple any 2014, un any cabdal per les aspiracions d'una gran majoria de catalans, que malgrat una situació present econòmica i socialment duríssima tenen l'esperança de poder decidir votant ben aviat  el seu futur polític com a nació. Però també és un any clau per a que Vilassar defineixi i acabi concretant els nombrosos projectes i actuacions que l'Ajuntament ha endegat des de principis de mandat. S'ha fet un esforç gegantí per contenir i començar a remontar la greu situació financera municipal (concentració d'edificis municipals i optimització de recursos, obtenció d'ingressos atípics a través de concessions com Can Nolla o el nou cementiri municipal, acord amb els diversos creditors per alleugerir la pressió,...) sense que això comporti eliminar cap servei bàsic. La situació segueix sent difícil però ara ja ha passat el moment crític, i l'Ajuntament no ha de renunciar (i no ho fa) a acabar diversos projectes necessaris per a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes: Biblioteca de Can Manyer, millora i acondicionament de zones urbanes, noves places d'aparcament i millora de la mobilitat prioritzant el vianant,...

Fins ara s'ha fet molta feina, i la clau per seguir avançant cap al futur és la consolidació d'amplis consensos i majories més enllà del que és estrictament l'àmbit polític.  Junts podem fer molt!