Vilassar de Dalt

Totes les opinions

Joan Abril Español

MANIFEST DE DENÚNCIA CONTRA EL NOU MODEL LINGÜÍSTIC A LES ESCOLES

MANIFEST DE DENÚNCIA CONTRA EL NOU MODEL LINGÜÍSTIC A LES ESCOLES I CONTRA ELS ATACS GENERALITZATS A UNA NACIÓ QUE ES DIU CATALUNYA Justificació Moltes gràcies a tots els grups municipals que han donat suport al Manifest de Somescola, malgrat que no sigui per consens absolut (¿és una sorpresa que no hi sigui el PP?). A continuació us llegiré un manifest que, en representació de la societat civil, vam intentar consensuar amb tots els grups municipals, els quals van considerar que s’havia de llegir la versió de Somescola.

ERC de Vilassar obre la porta a una gran coalició d’esquerres i independentista

Aquesta legislatura 2007-2011 ha estat caracteritzada per una gran dispersió del vot, que ha portat a un ajuntament fragmentat en molts grups municipals. Nosaltres creiem que això és bo, ja que ens mostra la qualitat democràtica i la pluralitat d’idees del nostre poble, però també té un greu problema: perjudica la governabilitat, la situació requereix de complicats pactes de govern tot sovint inestables, i a perillosos jocs d’equilibri per anar fent majories que permetin aprovar o no cada proposta.

Reflexions postelectorals. Mirem el futur del poble, pel poble

Els membres de la Secció Local d’ERC a Vilassar volem aprofitar aquest breu espai per, en primer lloc, agrair als vilassarencs i vilassarenques que van anar a votar el passat 26 de maig el seu compromís amb el poble i, especialment, als 401 convil·latans que ens varen fer confiança per la seva il·lusió en fer poble com a principi bàsic de fer país. No ha estat fàcil construir un discurs propi que fos engrescador donada l’agressivitat mostrada cap a nosaltres per alguns grups que havien estat, i romanen, a l’oposició, pel fet d’haver format del Grup d’Esquerres en l’anterior legislatura.