Vilassar de Dalt

Qui som

Benvinguts a la web de la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya a Vilassar.

En aquest espai hi trobareu informació i notícies tant d’àmbit nacional, en el marc del camí cap a la independència de Catalunya, com d’àmbit local, explicant el Vilassar que volem i tot allò que anem fent per aconseguir-lo.
 
ERC Vilassar som un grup amb les idees clares, ganes de fer feina i il·lusió per fer les coses ben fetes. Per això ens posem a la vostra disposició per avançar en el projecte pel qual treballem sense descans: un Vilassar sempre millor dins una República Catalana.

I no només estem a la vostra disposició, sinó que us obrim les portes a col·laborar des de dins, a remar plegats perquè som molts, cada dia més, els que compartim la visió del futur que volem. Per això us animem a seguir l’activitat d’ERC Vilassar, ja sigui en el dia a dia amb l’acció de govern municipal o bé a través de les xarxes socials (Facebook i Twitter). I a tots aquells que no us conformeu amb viure aquests temps històrics des de la barrera, a tots aquells que vulgueu ser part activa del procés d’independència del nostre país, a tots aquells que vulgueu seguir fent progressar Vilassar, a tots vosaltres us convidem a formar part de l’equip d’ERC Vilassar. Només cal que us poseu en contacte amb nosaltres.
 
Calen moltes mans per fer avançar un poble, calen molts cors per aixecar un país. Us estem esperant!