Vilassar de Mar

Totes les notícies

Cartell VdM diu SI

Despertem la cultura a Vilassar de Mar

Presentació oficial de la plataforma Vilassar de Mar diu Si, a més d'una xerrada-debat sobre cultura conduit per la periodista de TV3 Marta Bosch. Noves polítiques municipals per potenciar la cultura , Jordi Martí ex-regidor del PSC de l'Ajuntament de Barcelona. Coordinar identitat nacional i polítiques culturals, Isidor Marí sociolingüista i professor universitari. Present i futur de la cultura a Vilassar de Mar, idees i propostes, Marta Rovira, sociòloga i escriptora. L'acte tindrà lloc el proper 19 de febrer a la Biblioteca Ernest Lluch a les 19:30

Damià del Clot i Oriol Junqueras amb assistents a l'acte.

Damià del Clot anuncia que la llista electoral d’ERC de Vilassar de Mar comptarà amb molts independents

El passat dimarts va tenir lloc l’acte de presentació de Damià del Clot Trias com a candidat a l’alcaldia de Vilassar de Mar. L’acte que va tenir lloc a la sala Roser Carrau, va acollir a més de 200 persones del poble i va comptar amb la presència d’Oriol Junqueres, president d’Esquerra Republicana i cap de l’oposició al Govern de Catalunya.   Damià Del Clot es va dirigir als assistents d’una manera molt propera, transparent i sincera. Va agrair a la Secció Local que haguessin tornat a confiar en ell per encapçalar de nou la llista d’ERC per a les eleccions municipals d’enguany (tal com va fer a les elecció de 2007).   En aquesta ocasió el candidat no va parlat de continguts ni de programa, tot i que l’equip per a la candidatura del Damià del Clot però si va explicar quin plantejament tindrà ERC de cara a aquestes eleccions municipals de 2015.   Va remarcar que “hi ha molta feina a fer per guanyar les eleccions i que cal treballar molt per vèncer la inèrcia”. En aquest sentit va agrair l’esforç i el compromís a les persones que no sent militants estan treballant per la seva candidatura “ja han començat a treballar, a dedicar hores a la preparació de la candidatura, dels continguts, dels valors, del la identitat; en definitiva, a preparar tots els actius que serem capaços d’oferir al municipi si el proper mes de maig la gent ens fa confiança”.   Un projecte transversal i plural Segons Del Clot, ERC Vilassar de Mar oferirà el projecte més transversal i plural possible, capaç de reflectir tots els sectors i moviments socials, que sigui capaç recollir totes les sensibilitats socials que hi ha a Vilassar. Aquesta nova política exigeix consens, diàleg i valors com la transparència, la regeneració i la comunicació que permeti l’accés de la ciutadania a les institucions.   També va ressaltar la importància de treballar des dels municipis per assolir la independència.   Ja s’està treballant per al projecte “Per aconseguir el poble que volem, hem d’escoltar als nostre veïns i veïnes”, aquesta és una premisa clau per ERC de Vilassar de Mar.

Presentació Damià del Clot

Oriol Junqueras a Vilassar de Mar

Oriol Junqueras serà el convidat d'excepció per a la presentació de Damià del Clot com a cap de llista per ERC a les eleccions municipals que es celebraran el maig de l'any vinent. L'acte tindrà lloc el proper 9 de desembre a les 20:00h  a la sala Maria Roser Carrau de Vilassar de Mar (Can Bisa). Us hi esperem a tots.

Gerard Grau President d'ERC felicitant en Damià del Clot

Escollit candidat d'ERC a les elccions municipals 2015

L’assemblea de la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya de Vilassar de Mar, reunida aquest dilluns 3 de febrer per tal d’escollir el/la cap de llista a les properes eleccions municipals de l’any 2015.   La persona escollida per àmplia majoria ha estat :   DAMIÀ DEL CLOT I TRIAS   Nascut a Vilassar de Mar el 1973. Professionalment advocat i escriptor. Com advocat està col·legiat als Col·legis d’Advocats de Barcelona i Mataró. Exerceix en els àmbits civil, familiar i penal. També és Mediador acreditat per la Generalitat de Catalunya. Com a escriptor ha publicat els següents llibres d’assaig i narrativa: -La delegació de funcions del President de la Generalitat. La figura del Conseller Primer (Ed. Mediterrània. 2007) -Notes d’un viatge a l’infern (Cossetània. 2009). Premi Vila Ametlla de Mar. -L’espai nacionalista a Catalunya: crònica d’un enfrontament (La Busca. 2007) Finalista Premi Assaig Francesc Ferrer i Gironès. -Absolut Taronja (Columna. 2010). Premi Fiter i Rossell atorgat pel Govern d’Andorra.  -Catalunya sentenciada. De l’agonia de l’Estatut a la il·lusió de la consulta. (Dux Editorial. 2013) -Decidir, un exercici de legitimitat democràtica, en coautoria. (Viena Edicions, 2014). 2ª Edició.  Militant d’ERC des de 2003, l’any 2007 va encapçalar la candidatura d’ERC a l’ajuntament de Vilassar de Mar. Ha estat regidor a l’oposició i portaveu del grup municipal d’ERC en la legislatura 2007-2011.

Presentació PLPDD

Presentació del pacte local pel dret a decidir

Amb la presència : Molt Hble. Sr. Joan Rigol Coordinador Nacional del  pacte pel dret a decidir. Sr. Antoni Morral Secretari del consell permanent de l’ANC. Sr. Vicenç Valls Coordinador del pacte local pel dret a decidir. Presentat per : Il·Lm. Sr. Joaquim Ferrer Alcalde de Vilassar de Mar Dissabte 6 de setembre, 19h Sala Cultural Maria Roser Carrau Carrer Montserrat, 8 (Vilassar de Mar)

Llei de Consultes

La llei de consultes

Parlarem sobre la llei de consultes que ens ha de permetre exercir el nostre dret democràtic a elegir el nostre futur com a poble. Comptarem amb la presencia de la Vicepresidenta del Parlament de Catalunya Anna Simó que ens parlarà del procés i dels obstacles per porta a terme aquest dret que ens pertoca.

DECIDIR

DECIDIR, un exercici de legitimitat democràtica

Amb el suport de la llibreria Index i l'ANC de VdM, el nostre company i amic Damià del Clot presentarà el seu nou llibre " DECIDIR un exercici de legitimitat democràtica" escrit juntament amb el magistrat Josep M. Noales . Us convidem a tots a assistir-hi. La presentació serà el proper dijous 10 d'abril a les 20,30h a la sala "Mossèn Josep Galbany" del carrer Sant Roc 2-6.   

Marta Rovira

XIII Calçotada Independentista de Vilassar de Mar

Aquest any tant especial arriba la Calçotada Independentista a Vilassar de Mar! Trobada dels amants dels calçots i del bon romesco, i lloc d’aplec per a la militància i simpatitzants d’ERC i de les JERC del poble i de la comarca. La festa organitzada es realitzarà el proper diumenge 9 de març, a la plaça del Círcol (en cas de pluja la farem a l’escola Vaixell Burriac). El dinar consisteix com cada any en calçots amb salsa de romesco, botifarra, mongetes, pa amb tomàquet, allioli, postres, begudes, cafè i pitet per tan sols 12€ per persona. El programa d'activitats d'aquest 2013 és el següent : 13:30h Acte polític            Marta Rovira - Secretaria General d'ERC 14:00h Dinar popular  Sorteig de productes de la terra Si voleu venir al dinar, millor que ens reserveu els tiquets. Per fer-ho, podeu utilitzar els següents mitjans (indicant nom i cognoms, telèfon de contacte i número de tiquets que voleu): vilassardemar@esquerra.org Es important que reserveu així i no només confirmant assistència per el Facebook. Aprofitem l’ocasió i us agraïm, un cop més, la gran resposta d’assistència i col•laboració en les edicions passades. Esperem tornar a gaudir de la vostra companyia i el vostre suport.