Vilassar de Mar

Notícia

Acte de celebració de 2 anys de govern municipal

Ahir vam commemorar els dos primers anys de mandat de l’Esquerra de Vilassar de Mar.
 
I ho vam fer amb un acte programat en dues parts:

La primera, va ser una reunió de l’assemblea d’ERC i de la plataforma Vilassar de Mar diu Sí, en un lloc immillorable com és la terrassa de la Cooperativa del Barato. Els regidors van explicar les accions més destacades dels seus àmbits d’actuació. Dels temes que es van tractar ressaltem el Pla d’Actuació Municipal, la Festa Major i altres festes com Carnestoltes o Cap d’Any, la reducció del deute de l’Ajuntament i de la SA municipal, els pressupostos participatius, o el Pla de Mobilitat, inclosa la senda que enllaçarà Premià de Mar amb Vilassar de Mar.
 
La segona part va consistir en un acte públic obert a tots els ciutadans i ciutadanes de Vilassar de Mar.
 
L’Alcalde Damià del Clot, acompanyat dels regidors i regidores d’ERC VdM diu Sí, va explicar què estem fent a govern, quins reptes hem assolit, quins canvis ha experimentat Vilassar de Mar en aquests dos anys i què tenim pensat fer en els dos propers anys de mandat.
 
Després del parlament vam poder degustar l’excel·lent cuina d’un dels llocs de restauració de referència a Vilassar de Mar: el Gran Chef.  El sopar va estar amarat amb un magnífic brut nature de les caves Canals i Casanovas amb etiqueta personalitzada commemorativa de l’aniversari.
 
Agraïm enormement l’escalf rebut per tots els que ens vau acompanyar, que ens empeny a seguir en el nostre afany de servei públic. També volem agrair dues formacions polítiques que ens van acompanyar a l’acte: als socis de govern, Gent per Vilassar de Mar, i a Podem de Vilassar de Mar.
 
Seguim!!!!