Vilassar de Mar

Notícia

Presentació del llibre "Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures".

Dimecres 20 de febrer en Sergi Sol va presentar, a la sala d’actes de la Biblioteca de Vilassar, el seu llibre “Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures”.

L’acte va ser organitzat per la Secció Local d’Esquerra de Vilassar de Mar i la llibreria Índex.

El músic Pep Piques va encetar l’acte amb una peça pròpia davant d’una sala d’actes plena a vessar i amb gent dreta.
 
L’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, va donar la benvinguda als ponents i Maxi Calero, santvicentí i amic íntim de l’Oriol Junqueras, com li agrada definir-se, va encetar l’acte. Va explicar com es va implicar primer amb el projecte de poble de l’Oriol i després com ha esdevingut independentista una persona nascuda a Extremadura. Va explicar moltes anècdotes, algunes de les quals apareixen en el llibre; de com, quan un amic comú, va a casa de l’Oriol un dia d’un Barça – Madrid, vestit del Real Madrid, i de com se sorprèn en Lluc, el fill de l’Oriol.
 
En Sergi Sol va fer referències al llibre i també a la injusta situació que estan vivint els presos polítics i del judici al Tribunal Suprem. També va transmetre un missatge de l’Oriol dirigit a en Damià que ve a dir que si seguim treballant fermament, molt aviat tornarà el somriure als nostres rostres, i que és important seguir sumant, ser més, per aconseguir la independència.
 
Seguidament en Justo Molinero va parlar de la figura humana de l’Oriol Junqueras i de la importància del contingut del llibre per entendre els fets d’octubre de 2017.
 
Per acabar, en Pep Piques va tocar i cantar unes altres cançons. L’Estaca d’en Lluís Llach va cloure l’acte.