Vilassar de Mar

Notícia

Acte Central de Campanya Nosaltres Sumem. Presentació de la candidatura.

Ahir divendres, a l'Espai Cultura de Can Bisa, la candidatura d'Esquerra Republicana i Gent per Vilassar de Mar, encapçalada per Damià del Clot, candidat a l'alcaldia, i Núria Arasa, van cridar a les vilassarenques i vilassarencs per presentar-los el programa electoral.

En un acte multitudinari, que va omplir els jardins de can Bisa, la Núria Arasa va encetar el torn dels discursos desglossant totes les polítiques socials que aplica l'equip de govern a l'Ajuntament, amb especial esment a persones amb dificultats econòmiques, gent gran, joves, infants, persones discapacitades i dones víctimes de violència de gènere. També va explicar les novetats que espera implementar en el futur si els vilassarencs i vilassarenques donen confiança a la candidatura “Nosaltres Sumem”.

La Montse Gual i en Jordi Tapias van recitar l' “auca de govern” pensada i escrita per l'Oriol Vergès i, seguidament, van presentar l'Alcalde de Vilassar de Mar.

Damià del Clot, en el seu torn de discurs, va fer un agraïment als companys i companyes de les dues formacions polítiques que li donen suport, a tothom que hi col·labora d'una manera o altra a la candidatura, a totes les persones assistents a l'acte, i va fer un especial esment a les persones que, diàriament, l'aturen pel carrer per donar la seva opinió sobre què creuen que no s'està fent bé des de l'Ajuntament i, també, de les coses que veuen positives. Del Clot va fer èmfasi en l'agraïment perquè posa en valor les opinions de tothom per millorar en l'acció de govern.

Després dels discursos es va repartir un sopar a peu dret que va ser amenitzat per “la millor banda de rumba del món”, la Sant Pau Rhum Band.

Volem agrair tothom que va venir a aquest acte festiu però també polític.

Ens seguim veient aquests dies pels carrers i les places i el dia 26 de maig a votar! A votar Esquerra i Gent #NosaltresSumem, a l'Ajuntament i, també, a votar la candidatura d'Esquerra Republicana de Catalunya, a les eleccions europees, que encapçala el pres polític Oriol Junqueras.

Salut i República!!!!

En aquest enllaç podeu veure les fotos de l'acte:

https://bit.ly/2M2SDJE