Xixona

Notícia

MARIO CARBONELL, REGIDOR D'ESQUERRA REPUBLICANA A XIXONA ELEGIT CANDIDAT D'ESQUERRA REPUBLICANA AL CONGRÉS DELS DIPUTATS PER LA CIRCUMSCRIPCIÓ D'ALACANT

Mario Carbonell, candidat al Congrés dels Diputats per Alacant.
Mario Carbonell, candidat al Congrés dels Diputats per Alacant.
El Consell Nacional d'Esquerra Republicana del passat dissabte 8 d'octubre va ratificar les llistes per a les properes eleccions al Congrés dels Diputats. Encapçalada per la circumscripció d'Alacant per Mario Carbonell i Cremades, i Daniel Galvany Quesada, regidors a l'Ajuntament de Xixona i Crevillent respectivament. També es va aprovar la candidatura al Senat, que encapçala Joan Martinez Tortosa, candidat a l'alcaldia de Mutxamel les passades eleccions municipals.

El candidat d’Esquerra Republicana al Congrés declara que “és un gran orgull i una gran responsabilitat poder representar a l’única candidatura arrelada al País Valencià. Després que el Bloc-Compromís pacte amb un partit espanyol, Equo, i deixen una bandera que sols Esquerra Republicana està disposada a arreplegar i a defensar. El Bloc trenca amb 30 anys de la seua història i acaba oferint noves glòries a Espanya per les pressions d'Iniciativa”

Així mateix, Carbonell explica que “davant la no política i la llibertat de mercats que ens venen PP i PSOE i a la qual estan apuntant-se EU i Compromís-Equo, hem de fer valdre la política. Hem de poder prendre les decisions necessàries per poder eixir de la crisi per l'esquerra, amb polítiques socials i reforçant l'estat del benestar."

I el candidat republicà afegeix “les comarques d’Alacant han estat les grans discriminades per tots els governs, sols una Esquerra Republicana forta al Congrés dels Diputats i al Senat serà capaç d'evitar-ho. Hem de portar la veu de tots els alacantins i alacantines a les Corts. Alacant no pot permetre ni consentir més temps que els seus diputats i diputades i senadors i senadores voten contra els interesos de la nostra província una vegada rere l'altra amb total impunitat. Els actuals diputats i senadors se’ns riuen a la cara, cal que els parem els peus

Mario Carbonell, candidat d'Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats finalitza amb “sols puc prometre que si els nostres conciutadans volen ens deixarem la pell a Madrid per defendre els seus interessos i els seus drets. En Esquerra podem clavar la pota, però mai clavem la ma”