Xixona

Notícia

ESQUERRA REPUBLICANA CRITICA LA CREACIÓ DE 13 CÀRRECS D’ASSESSOR PER PART DE L’AJUNTAMENT DE XIXONA

Joan de Déu Martines, portaveu d'Esquerra Xixona
Joan de Déu Martines, portaveu d'Esquerra Xixona

En el plenari d’ahir 27 d’octubre, el PSOE va aprovar crear 13 càrrecs de confiança, un per cada regidors. Segons l’Alcalde, Ferran Verdú, ho fan perquè hi ha gent que vol treballar pel poble i que açò no costarà diners a les arques municipals. El portaveu d’Esquerra, Joan de Déu Martines replicà que “això no era cert del tot, ja que sí que podran cobrar dietes per les faenes que facen i, a més, podran representar a l’Ajuntament, o siga, a Xixona, sense haver estat escollits pel poble en unes eleccions municipals”.

Joan de Déu Martines insistia que “si, realment, algú vol treballar per Xixona ho pot fer des de qualssevol de les associacions del poble o presentant-se a unes eleccions democràtiques, i no posant gent ha dit com vol fer el PSOE. El grup municipal d’Esquerra no nombrarà cap assessor”.

Per concloure, el portaveu republicà afirmava “des d’Esquerra pensem que açò és una maniobra per tapar que com Ferran Verdú està molts dels dies a València i no a Xixona, que és on hauria d’estar, no trauen la faena municipal endavant. Esquerra, més d’una vegada, s’ha brindat a treballar per Xixona, però ja porten dues legislatures sense comptar amb l’oposició perquè els ajude a treballar i ara volen posar a dit gent que represente a Xixona sense haver estat elegida en cap elecció”.