Xixona

Notícia

ESQUERRA-XIXONA TORNA A CRITICAR EL MAL ESTAT DELS NOSTRES CARRERS


Esquerra Republicana de Xixona, critica, tal i com ho ha fet en reiterades ocasions, que els carrers de Xixona es troben en una situació lamentable i que l’única solució que dona el partit socialista és pintar-los.

El portaveu adjunt d'Esquerra-Xixona, Mario Carbonell, ha declarat que “s’ha de donar una solució immediata a l’estat dels carrers xixonencs, s’han d’asfaltar ja. Hi ha molts forats als carrers i, fins i tot, en alguns carrers, com la pujada dels Moros Verds, quan plou, és molt perillós perquè els cotxes no tenen adherència i poden causar un accident. Aquestos necessiten que s’asfalte. A més a més, moltes voreres també necessiten que s'arreglen, sobretot al barris. L'equip de govern l'únic que fa es pintar els aparcaments per a llavar-los la cara, açò causarà una doble despesa, ja que quan s'arreglen s'hauran de tornar a pintar.”

El dirigent republicà ha manifestat “aquesta és una de les queixes més repetides per part dels ciutadans, ja que veuen com, dia a dia, van deteriorant-se els seus carrers sense que l’equip de govern ni tan sols es plantege asfaltar-los”.
Mario Carbonell ha conclòs “des d’ací tornem a demanar a l’equip de govern socialista que pense en els nostres veïns i en millorar la qualitat de vida dels xixonencs i xixonenques. No es pot deixar de banda la demanda més continua dels nostres ciutadans”