Xixona

Notícia

El plenari de Xixona aprova una moció presentada per ESQUERRA-XIXONA contra les retallades en els serveis públics

L’últim plenari de Xixona va aprovar una moció presentada per ESQUERRA-XIXONA contra les retallades en els serveis públics al País Valencià. Així mateix es demanava la retirada del Decret-Llei de 5 de gener i la dimissió del Conseller Vela, responsable directe en l'elaboració i execució dels pressupostos en les últimes legislatures.

Segons el portaveu republicà “és el major atac de la història, amb aquesta mesura pretenen estalviar més 1.000 milions d'euros de la forma més fàcil, retallant salaris i serveis. I tot açò, vulnerant els convenis col·lectius d’aplicació al personal laboral i la negociació col·lectiva i retallant en personal, prestacions i serveis públics”.

Joan de Déu Martines ha declarat també “el govern del Partit Popular ha balafiat i ha dilapidat els recursos públics amb una política clientelar basada en els grans esdeveniments que no han generat riquesa ni ocupació, l'especulació urbanística, que ha suposat l'enriquiment d'unes poques persones a costa de la destrucció del territori, i la privatització de serveis públics amb el desviament de recursos a empreses privades que obtenen beneficis a costa de les arques públiques.”.

Finalment, el regidor d’Esquerra-Xixona ha recalcat “des d’Esquerra recolzarem totes les mobilitzacions que es convoquen des dels sindicats i des de la societat civil en defensa dels serveis públics”.