Xixona

Notícia

ESQUERRA-XIXONA elegeix a Elena Peiron com a nova presidenta local.

L'Assemblea Local d'Esquerra-Xixona ha elegit per unanimitat la seua executiva local. Aquest procés forma part de la renovació que porta a terme tot el partit. Aquesta nova executiva està encapçalada per Elena Peiron Sirvent com a presidenta local i li segueix com a secretari d'organització Santi Gomez Arguelles, com a secretaria d'imatge i comunicació Sabina Alcaraz i Gonzalez, com a secretari de finances Mario Carbonell i Cremades i com a secretari de política municipal Joan de Déu Martines Llinares. Cal destacar que és la primer ocasió que una dona ostenta el càrrec de presidenta local.

Segons la nova presidenta Elena Peiron, “afronte aquesta etapa amb orgull i il·lusió. Tot i que tenim uns bons resultats a les eleccions municipals Esquerra pretén ser la força hegemònica de Xixona. Per això, cal fer la tasca necessària per a les properes eleccions municipals dependre de nosaltres mateixos”.

Així mateix la nova dirigent republicana ha declarat també “ens trobem en un moment que els ciutadans de Xixona, ara més que mai, necessiten el recolzament de totes les institucions: Ajuntament, Consell, Congrés dels Diputats, Parlament Europeu. Per això la nostra faena com a executiva local és aprofitar tots els representats d'Esquerra a les distintes institucions per a aconseguir el major benefici per als ciutadans i ciutadanes de Xixona

Finalment, la presidenta d’Esquerra-Xixona ha recalcat “el nostre equip està caracteritzat per ser gent jove i preparada que aporta una nova forma de fer política i amb una gran vocació per millorar la qualitat de vida dels xixonencs i xixonenques”.