Xixona

Notícia

EL PSOE I EL PP UNITS PER TOMBAR LA MOCIÓ PRESENTADA PEL GRUP D’ESQUERRA REPUBLICANA PER RECOLZAR LA VAGA DEL 29 DE SETEMBRE

Joan de Déu Martines
Joan de Déu Martines

El grup municipal d’Esquerra Republicana va presentar a l’últim plenari una moció per recolzar la vaga del 29 de setembre i el PP i sis regidors del PSOE hi van votar en contra. Únicament els regidors d’Esquerra i una regidora del PSOE hi votaren a favor, també hi hagué una abstenció.

Segons el regidor d’Esquerra, Joan de Déu Martines, “la Reforma Laboral impulsada pel PSOE es fonamenta en la consagració de l’acomiadament lliure i en la recerca d’unes relacions laborals basades en la reducció de preus i salaris, la qual cosa comportarà la consolidació d’una economia fonamentada en la mà d’obra barata. El Govern del PSOE vol aprofitar la crisi econòmica per reduir els drets socials i la pèrdua de drets laborals forjats durant molts anys per milions de treballadors i treballadores.

A més a més, el dirigent republicà assenyalà “El Govern espanyol vol que la crisi la paguen els sectors més desfavorits, i en especial els joves, les dades d’atur dels quals ja assoleix el 40%. I tota aquesta reforma l’ha fet un partit polític que es diu Socialista i Obrer.

El portaveu adjunt d’Esquerra Republicana demanà “que tota la ciutadania secunde la jornada de vaga del 29 de setembre per fer que el President del Govern Espanyol, el Sr. Zapatero, recapacite i retire la Reforma Laboral, i que a més, fem força perquè la pròxima Reforma de les Pensions no perjudique als més desfavorits.