Xixona

Notícia

ESQUERRA REPUBLICANA DE XIXONA presenta una moció al plenari d'abril perquè es frene la supressió de la unitat d'infantil del CEIP Cristòfol Colom i es aprovada per tots els grups municipals.

Després del període de matriculació al CEIP Cristòfol Colom de Xixona s’han superat els 30 alumnes (33) per la qual cosa la supressió de la unitat d’infantil no es va fer d’una manera coherent i correcta com ja va expressar aquest Ajuntament en les al·legacions que es van aprovar al Ple Municipal Extraordinari de 21 de desembre de 2013.                                                                                                                                                                                                                                                                                              

   El dirigent republicà Joan de Déu Martines també ha recordat que “la Junta de Personal Docent tenia tota la raó quan el 30 de desembre va aprovar una resolució d'urgència demanant que cap supressió siga concretada abans del procés de matriculació. Així mateix, la Plataforma per l’Ensenyament Públic d’Alacant expressava que tampoc són conegudes les raons per les quals es decideix el tancament d'aules d'un centre públic abans de determinar amb certesa, amb el procés de matriculació conclòs, si hi ha matrícula suficient i per tant necessitat de mantenir-les.”
   Així el portaveu d’Esquerra Republicana ha explicat que “per tot açò demanem a la Conselleria d’Educació que frene la supressió de la unitat d’infantil del CEIP Cristòfol Colom
   Finalment Martines ha conclós “hem d'aprofitar la baixa natalitat que tenim en aquests moments per millorar la qualitat educativa dels nostres infants. Tant que ens comparen amb l'educació a Europa, hauríem de recordar que en alguns dels països que trauen millor nota a totes les proves estan els que menys alumnes tenen per aula. Nosaltres ens preguntem si realment el que vol el Partit Popular és millorar l'educació pública o acabar amb ella.”