Xixona

Notícia

Martines aposta per la cultura, les ganes de treballar i el potencial industrial de Xixona al seu discurs de presentació com a candidat a l'alcaldia per Esquerra Republicana

Joan Puigcercós i Joan de Déu Martines
Joan Puigcercós i Joan de Déu Martines


Unes 120 persones recolzaren anit a Joan de Déu Martines com a candidat d’Esquerra Republicana a l’Alcaldia de Xixona per a les properes eleccions de maig. A les 9 de la nit, amb la presència de Joan Puigcercós, president d’Esquerra Republicana, i d’Agustí Cerdà, president d'Esquerra País Valencià, es va realitzar la presentació de l’actual portaveu del grup municipal com a futur Alcalde.

A la presentació es van destacar les qualitats del candidat. 'És el perfil excel·lent d'Alcalde, una persona jove amb ganes i il·lusió, però a la volta formada i amb experiència tant de vida com de l'administració pública. Sempre amb un somriure a la cara'.

El candidat d'Esquerra-Xixona, Joan de Déu Martines, després de fer una crítica forta a les actuals polítiques de l’equip de govern socialista, ha declarat que 'front a la majoria absolutista del PSOE a Xixona, Esquerra és la força útil. La força que compta amb tots els ciutadans, aposta per la participació ciutadana, i no abandonarà a ningú, tal com fan altres partits'.

Per la seua banda, el President del partit, Joan Puigcercós va defensar la base ideològica d’Esquerra. 'A Xixona', assegurava, 'Esquerra ha apostat per la cultura, les ganes de treballar i un model que depèn de sí mateix. Contra la no política que fan els altres partits, en Esquerra hem vingut a fer política, tal com porta fent Joan de Déu els últims quatre anys. Hem vingut a Xixona perquè és un deure que teníem per la bona feina que s’ha fet'. Puigcercós concloïa dient que 'pose Xixona com a exemple de bon fer i com a model per a la resta del País'.

Els dos representants republicans van destacar la força industrial xixonenca, 'cal enarborar la bandera del industrialisme, l'economia de proximitat, i els productes propis no deslocalitzables' va afirmar el candidat xixonenc. 'Treballarem a tots els nivells polítics per a fer que els xixonencs puguen exportar el seu producte arreu d’Europa i del món', va dir Joan Puigcercós, en un clar compromís al necessari desdoblament de la CV-800 i el corredor mediterrani ferroviari. Martines va concloure amb contundència, afirmant que 'a ganes de treballar i il·lusió podran igualar-me, però ningú podrà guanyar-me. Visca Xixona!'.