Xixona

Notícia

Esquerra Republicana de Xixona comença una campanya d'arreplegada de signatures per demanar-li a la Generalitat Valenciana el desdoblament de la CV-800.


Esquerra Republicana de Xixona comença una campanya d’arreplegada de signatures per demanar-li a la Generalitat Valenciana el desdoblament de la CV-800 de Xixona a Mutxamel i perquè s’habiliten zones d’avançament des de Xixona a Alcoi.

El regidor d'Esquerra-Xixona, Joan de Déu Martines, ha declarat “Xixona necessita el desdoblament de la CV-800 direcció a Alacant, ja! Xixona és un poble industrial, amb gran quantitat de tones diàries que circulen per via terrestre. A més, del de l’any 2003, alberga una Planta de Residus de gran capacitat. I des de fa un temps ha començat a rebre fem de Castelló, que farà que es duplique, pràcticament, el nombre de camions en trànsit per aquesta carretera”.

El portaveu d’Esquerra ha manifestat també “les últimes setmanes s’han eliminat, pràcticament, tots els llocs per avançar en tota la CV-800. Segons diuen seguint el nou codi de circulació. Açò ho podríem arreglar desdoblant la carretera des de Xixona a Mutxamel, però, a més, Esquerra demana que de Xixona a Alcoi s’habiliten zones per avançar perquè per la Carrasqueta el desdoblament és inviable i és on més problemes es trobaran els conductors amb els camions”.

El dirigent republicà ha explicat també “en diverses ocasions la Generalitat Valenciana i, més en concret, la Conselleria d’Infraestructures, ha promés, i fins i tot ha pressupostat el projecte de desdoblament de la CV-800, encara que després desapareixia misteriosament d’aquests pressupostos”.

Martines ha declarat per últim “amb aquesta campanya d’arreplegada de signatures Esquerra intentarà millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans i ciutadanes i que el poble es puga desenvolupar econòmicament i moltes més empreses vinguen als nostres polígons industrials. Unes bones comunicacions són la base d’una bona economia”.


Ací podeu trobar el full de signatures per si voleu imprimir-lo. Una vegada ple el podeu deixar, ABANS DE L'1 D'ABRIL, a la seu d'Esquerra Republicana a Xixona (C/Ausias Carbonell 4, entresol).
L'horari d'atenció és dimarts 10 a 19h i divendres 10 a 14h o a la bústia.
Per a més informació podeu passar per la seu o telefonar al 620 86 67 63.