Xixona

Notícia

Esquerra-Xixona elegeix les setze persones que aniran a la llista d'Esquerra per a l'Ajuntament de Xixona

Els cinc primers de la candidatura
Els cinc primers de la candidatura


El dimecres 16 de març l’Assemblea Local d’Esquerra Republicana de Xixona va elegir les setze persones que aniran a la llista d’Esquerra Republicana per a les properes eleccions municipals a l’Ajuntament de Xixona. Com és va fer públic fa uns mesos, la llista anirà encapçalada per Joan de Déu Martines, actual portaveu del grup municipal i secretari de Política Municipal d’Esquerra Republicana del País Valencià.

El cap de llista d'Esquerra-Xixona, Joan de Déu Martines, ha declarat que 'la llista està composta per una barreja de militants d’Esquerra i independents. És una llista de gent preparada, involucrada en la majoria d’associacions locals, amb molta il·lusió, ganes de treballar i canviar la manera de fer política a Xixona'.

Per la seua banda, el President de la secció local, Andreu Iborra, va defensar la candidatura d’Esquerra, 'hem aprovat una candidatura heterogènia amb gent de tots els barris, geladors, torroners, empresaris, joves i no tant joves... Contra la no política que fan els altres partits, Esquerra ha vingut a fer política, tal com porta fent el nostre grup municipal els últims quatre anys, continuarem denunciant tot allò que es faça malament i fent propostes per millorar Xixona'.

Martines ha conclòs que 'volem que la gent participe i s’involucre en el funcionament de l’Ajuntament, no només cada quatre anys, sinó al dia a dia. A les anteriors eleccions se’ns deia que no teníem cap experiència a nivell municipal, hem aprofitat aquest quatre anys per formar-nos, per aprendre com funciona realment un ajuntament i, ara, estem preparats per a governar i portar a terme el nostre programa'.