Garrotxa

Qui som

Llibertat, igualtat, solidaritat, confiança, solucions, treball, constància, esforç, coordinació, creixement, obertura, participació, responsabilitat, proximitat, transparència, noblesa, servei, formació, assistència, societat, persones...

Davant les dificultats dels temps que ens ha tocat viure, avui és més necessari que mai saber actuar d’acord amb els valors republicans per assolir la Independència del país. Però també es fa imprescindible aprendre a caminar junts, perquè per aconseguir-ho hem de ser-hi tots i hem d’anar tots a una: és per això que ens cal ser capaços de generar confiança i ser útils a la ciutadania, resolent els problemes de manera raonada i coherent i en el moment oportú.

Aquest és l’afany que des de fa més de 80 anys han perseguit les sigles històriques que representem ara tots plegats. Ja no pensem que la Independència és l’objectiu final ni que és la solució de tots els mals, sinó que tenim el convenciment que només ens en sortirem si som capaços de decidir per nosaltres mateixos el nostre futur. La Independència no és per nosaltres tampoc una moda passatgera de cara a un electorat i a unes eleccions, sinó que sabem que forma part del nostre propi ADN i és el camí de sortida cap a una “Catalunya lliure, socialment justa, econòmicament pròspera i espiritualment gloriosa” (en paraules del President Macià).
 


 

Som un equip i ens esforcem. Sabem liderar i no perdem els nervis, perquè som seriosos i constants, i quan ens equivoquem aprenem dels errors. Defensem i estimem una història, un país, un poble, una gent, i amb 30 anys d’aquesta pseudodemocràcia hem demostrat que teníem raó. I és per això que des d’Esquerra Republicana de Catalunya ens posem a treballar cada dia pel la gent que viu als pobles i ciutats del nostre país.

Visca Catalunya! Visca Catalunya Lliure!  

Imatge