Alt Empordà

Notícia

ERC La Jonquera s’oposa al tall de l’accés que enllaça la sortida número 2 de l’autopista ap-7 amb la zona comercial i de serveis annexa "la campa"

Després de la visita in situ del senador Jordi Martí Deulofeu, el grup parlamentari d’esquerra al senat ha registrat una sèrie de preguntes al ministeri sobre aquesta problemàtica.

Creiem que el ministeri hauria de redactar un estudi integral de la mobilitat de la zona abans de prendre una mesura d’aquestes característiques.

Demanem una reunió de treball entre administracions per trobar una solució consensuada i plantejar escenaris conjunts.

Volem conèixer quines alternatives planteja el ministeri per no  col.lapsar encara més el trànsit a la N-II i a altres vials municipals si se suprimeix aquest accés.

A més a més, cal tenir en compte que l’impacte dels nous trajectes en aquest punt contribuirà negativament a l’increment de la contaminació ambiental.

Les actuacions també haurien d’incloure el més que probable impacte del col·lapse circulatori a la rotonda d’accés al nucli del municipi que ara no es té en compte ni per part del ministeri ni a les al·legacions presentades per l’ajuntament.

Restem a disposició dels veins i veïnes i afectats per continuar treballant per La Jonquera