Alt Empordà

Qui som

En els moments complicats, i ara n’és un, és l’hora del compromís, la responsabilitat, la valentia i de donar-ho tot és per això que des de fa unes setmanes una bona colla de militants ens hem trobat per intentar analitzar la comarca, el partit i el futur polític de casa nostra. Tots coincidim que és el moment de fer un pas endavant i amb tota la humilitat, presentar-nos per encapçalar la Federació Comarcal. Per fer-ho hem format Un equip amb il•lusió, empenta i fermesa. Un equip equilibrat, representatiu i ampli amb militància de base i càrrecs electes que combina experiència i renovació.

Us presentem un projecte integrador, que serà majoritari dins l’esquerra nacional a la nostra comarca, amb voluntat de fer participar totes i tots sense condicions ni perjudicis. Un projecte de tothom i per a tothom on el punt en comú és l’estima a la comarca, a la seva gent i a la seva terra.

Us demanem confiança i us oferim treball, compromís i orgull per tirar endavant la comarca i el projecte d’esquerres, republicà i independentista que defensem des de fa 80 anys. Tenim la responsabilitat històrica de fer-ho possible i ho farem junts.

Salut, república i llibertat!

Imatge