Alt Pirineu

Qui som

Josep Castells
Presidència

Pirinenc per totes bandes, de Vilamolat de Mur amb arrels a l’Alta Ribagorça i l’Alt Urgell.
Graduat tributari i comptable i graduat en administració i direcció d’empreses. Des de fa més de 30 anys, treballo a l’Administració pública i actualment com responsable del Casal Cívic de Tremp. He estat alcalde de Castell de Mur i vicepresident del Consell Comarcal del Pallars Jussà. Actualment soc secretari de política municipal de l’executiva comarcal.

Marian Lamolla
Secretaria General

Soc infermera, treballo a Urgències de l’Hospital de la Seu i m’agrada molt la meva feina. Vinguda d’Igualada, fa 25 anys que visc al Pirineu. Des de les passades eleccions municipals, soc tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones a l’Ajuntament de la Seu.

Àngel Llobell
Secretaria d’Organització

Professionalment soc exdirectiu de banca i geògraf de formació. Actualment combino el meu estat de jubilat amb ser Regidor de l’ajuntament de Puigcerdà, ara a l’oposició. Soc novell en política on hi he arribat per la convicció de que és una de les millors maneres de treballar per les persones i per fer una societat més justa.

Eva Fiter
Secretaria d’Administració i Finances

Soc politóloga i actualment gerent de Pallarsactiu. Porto 8 anys sent secretaria d’administració i finances de la Regional, i dins d’aquest període he estat 5 anys treballant per ERC Pirineu i tot això m’ha aportat un bon coneixement de tot el territori pirinenc i de la seva gent.

Montserrat López
Secretaria de la Dona i Benestar Social

Administradora de Finques i empresària. Reparteixo el meu temps, entre la Política, la família, la feina i el món associatiu. Vinculada a la colla Castellera de Cerdanya i als gegants de Vilallobent. Tinc clar que la política és la millor eina per estar al servei de la gent.

Josep Canelles
Secretaria de Política Municipal i Infraestructures

Treballo al departament tècnic de PEUSA Distribució. El temps lliure el dedico a tres associacions de la Seu, la Festivitat de Sant Cristòfol, La Germandat de Sant Sebastià i El Retaule de Sant Ermengol. Milito a ERC des de l’any 96 i prenc amb entusiasme la responsabilitat de formar part d’aquesta regional.

Anna Azamar
Secretaria de Política Parlamentària i Coordinació Institucional

Soc infermera i treballo a l’Hospital Comarcal del Pallars. Soc militant d’Esquerra Republicana i vaig ser senadora en la XII legislatura.

Núria Juangran
Secretaria Imatge i Comunicació

Soc de Llessui al Pallars Sobirà, on soc la Presidenta de la Federació Comarcal i candidata del Pirineu al Congrés per la llista de Lleida, en les anteriors eleccions generals. Tinc formació en l’àmbit del Disseny, el sector de les noves tecnologies, i recentment, en Protocol i Relacions Institucionals.

Pol Oliva
Secretaria d’Educació

Politòleg i actualment portaveu del Jovent Republicà del Pallars Jussà i membre de l’executiva comarcal del Pallars Jussà. L’any 2019 vaig formar part, com a cap de llista del Jovent Republicà, de les llistes electorals al Congreso. Amb implicació i compromís en entitats culturals, educatives i de lleure de la comarca.

Jordi Peiró
Secretaria de Transició Ecològica , Agricultura i Ramaderia

Vinc de l’Alta Ribagorça, sóc tècnic especialista forestal i treballo en el sector privat de conservació de carreteres. Soc vocal de l’EMD de Durró.

Hug de la Rosa
Secretaria de Política Lingüística i Cohesió Territorial

Dinamizador sòcio-culturau e amant dera fotografia. Membre constitutiu d’Aran Amassa (Formacion politica de comprenuda entre quèrres sobiranistes d’Aran), secretari d’organizacion d’Esquerra Republicana Occitana e còsso en ajuntament de Les.

Krishna Montón
Secretaria de Salut i Esport

Soc fill de Maials, però amb un peu sempre al Pallars per vincles familiars. Tinc formació universitària multidisciplinar que m’he permès dedicat a l’educació i la formació així com a l’atenció social. Actualment, em dedico al sector turístic, estic compromès en la internacionalització i promoció del Pallars i del Pirineu com a llocs autèntics. Persona del món, establert des de fa anys al Pallars Sobirà, compagino viatges, feina i participació amb entitats de caràcter social, cultural i polític.
Imatge